Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi se bore da zarade hljeb...a ovi mijenjaju dokumente svake godine..i svaki put skuplji..
Kod nas dokumente trebaju praviti od jestivog materijala, kada ističu često makar da ih pojedemo :))
Cim je izvadis oni se odluce da je zamjene sa novom i "naprednijom" ... isto tako vrijedi za svaki dokument. Dosadilo narodu bacati pare.
Ma Nije problem zakon kaze moras imati tj posjedovati onda je to i po zakona za sve osobekoje nisu zaposlene i nemaju primanja BESPLATNO jer nasi Drzavni sluzbenici i kreteni u Vladi koji donese iste zakona Uvijek Idu sa predpostavkom nema za Licnu pa i 100% nema ni za advokata nemoze Nas tuziti Za KRSENJE ljudska prava koja Isti Vlastodrzci rade
Ovo sve znaci da smo toliko siromasni da ce se radje rizikovati prekrsajna kazna, nego da se plati 15 KM ili 60 KM za izdavanje novog dokumenta, plus karta autobuska, plus vrijeme, i svi ostali indirektni troskovi. znaci nesto sto moramo imati (licna karta) mora i da se plati, pored svih poreza koji se namecu. Apsurd.
A kako je reguliso zakon kada predaš i platiš za ličnu kartu, a ne želiš je podignuti odnosno imaš dvije onu nevažeću sa sobom i onu važeću koja se nalazi kod državnih organa koji istu izdaju?.
Je li ono vozacka Europske Unije?
'ta ce lična!!!
Sta ce him kad nemaju sta podici
maserka sa dugogodisnjim iskustvom pruža usluge relax masaže u sarajevu kontakt telefon o66/261-470 fb.profil https://www.facebook.com/antistresmasaza
a čemu uopšte služi ta lična
Nemamo ni državu pa šta će nam i dokumenti.