Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umrli od glad da bogda : )) Uvijek ste bili jad i bijeda ...
Nekome je u stvari drago zato što Banjalučani nemaju za hljeba? Toliko o humanosti...
U Sarajevu javne kuhinje su slabo posjećene iprazne, malo sutra mazgo.
\"Sve više korisnika Javne kuhinje\" bitno je da su po Sarajevu javne kuhinje prazne i slabo posjecene. ;)
aferim genocidasi,mi u fbih jedemo zlatnim kasikama rahat smo imamo i kurije,a krvolocnom genocidasu sto mi krade nick porucujem da mi polize moj mali albanski dick BIH4EVER!
Jao, pa nemogu da vjerujem. Bolji dio BIH, ekonomski stabilni, prosperitetni itd. Jao pa nemogu da vjerujem. Neka idu kod Miletovog sina neka naberu krusaka, i Miletovog oca da dabiju chipsa i krompira. Da nepostanu klosari i narkomani neka i oni traze kredit od 3 miliona km.
cuj to javne kuhinje u dodigstanu. a onakav privredni razvoj nemojte siriti dezinformacije tuzit ce vas \"pasa iz laktasa\".