Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja prisustvovao besplatno. Iskustvo koje svakome preporucujem. Nakon toga drugim očima gledaš na majku, suprugu, sestru i tek onda budeš malo svjestan kakvu žene žrtvu podnose za nas.
e jbg ako muškarcu treba to da bi na pravi način cijenio ženu onda...
Mislim da bi svaki buduci otac trebao biti prisutan, ne da bi mogao reci da je bio vec da bi cijenio zenu!
Cuj ovi sto pišu dzaba u Kanadi,Americi,Njemackoj...Pa svi vi placate zdravstveno osiguranje svaki mjesec,tako da nista nije dzaba.Bolnice naplate porod bio otac tu ili ne..
Mirzeta iz Prijedora; Mamicu li ti izdajničku i prevarantsku. Štetočino glupa i zaostala...
ovo treba uvesti kao obavezno,ako nista neka bar vide sta zena prozivljava.mozda se zene podju vise cijeniti
pa svuda osim kod nas je najnormalnije da otac prisustvuje porodjaju ... besplatno
Posao Crnogorac sa zenom na porodjaj. Ocekivao da ce mu zena roditi sina. Porodjaj poceo, a Crnogorac cim je vidio krv pade u nesvjest. Nekako ga osvijeste. Kako vidi krv on opet u nesvijet. Pita on onako osamucen: "Sta je?" Doktor slijeze ramenima: "Ah, pa, znate, zensko". A Crnogora ce: "E fala bogu. da se ne muci ka ovo ja!!!"
I to naplacujete pa vi ste uzas. Bio sam prisutan prvom svome djetetu... Drugom nisam mogao. Nije jednostavno. Zene su hrabre!
Mogu li muževi prisustvovati umjesto očeva?
Sve vise oceva papucara....
Ja doceku bebu u kafani, sa drustvom narokali se, iz kante pili, i onako ja nemam sto traziti u sali za poradjanje :D sale malo :P
Kada budu komšije mogle ja se prijavljujem .
Placanje je glupost ali citava ideja je glupost jer to nema veze sa nasom tradicijom i istorijom. Samo se kopiraju 'zapadne' gluposti. Da li ima jos kakava glupost da se kopira?
nemoj se mješat u biznis
stvarno je ovaj klix veza sa kućom kad insan ode neđe, jedina mahana mu je što dopušta srbo-četničkim falangama divljanje sa komentarima
Nije problem bit uz porodilju, problem je dobit Slobodan dan da budes tu u tom trenutku, jer obicno je praksa najavit Slobodan dan makar godinu dana da sef moze isplanirat sta bez radnika. A oni koji nisu zaposleni mislim da im bas nije do toga...