Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sačuvaj nas BOŽE u Novoj 2016 godini od Srpskog junaštva, Hrvatske kulture i Bošnjačke politike. Samo toliko i ako može iduće godine regres i malo jači topli obrok. HVALA TI NA RAZUMJEVANJU.
neka fala.......i bez ovih sranja sa teroristima meni su ti dočeci vani bezze. Hem zima hem gužva, hem ne znam gdje bih i sta bih sa djecom......lijepa kućna atmosfera....malo meze malo cuge i pjevaj i slušaj sta ti volja :D
da, da, ali zato nisi VIDJEN
@klixmix Da budem malo romantičan....gleda me žena i kud ćeš više :) A tu su i djeca da skakuću oko mene i prisjedaju na ćejf, al opet ne može ljepše od toga :)
Jadno je Sarajevo i Bosna i Hercegovina a najjadnija je BiH ,,raja,,
Smiješno, za šta su oni dali 70 000 KM, pa da su bar nekog atraktivnog izvođača doveli pa da privuče raju. Eno turisti poludjeli kad su čuli da nastupa Velahavle, svi koji su imali isplanirano promjenili plan, kažu idemo u Sa da slušamo Velahavle. Samo pare oprali, sebi napunili džepove i to je to.
Nikad cuo za ove izvodjace.
ehhhhh, koliko bih ja zeljela Novu docekati pored svog Mehage! :(
A đe Mehaga?
@Bemvasviju Mehaga je u bijelome svijetu :(
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
https://www.youtube.com/watch?v=tD3xowIXjAA
Te pare sto se potrose da explodiraju u zraku bolje da se da nekome sto je nuzno potrebno al sta ces....
Sta ti je dobra kamera, pogledaj slike, k'o Singapur jbt...
Svaka cast
Samo ne daj Boze kakvog belaja, nesto mi suha ovaj put majku mu...
Svaka cast zbog Zostera, trebali jos neki sarajevski bend pozvati, samo da ne bude zime a ni bradonja