Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Očito ne pratiš državničku politiku Kukurikukoalicije u zadnje vrijeme! Guglaj malo izjave vesne Pusić koja će biti ministrica vanjskih poslova! Stoga samo sanjaj. Idi tamo Lagumdžiji i poklopi oči, Treći se lagano stvara! I to na hrvatskom tritoriju gdje su hrvati većina, stoga ne bi treba imati nista protiv Trećeg ako želiš bolje BiH! Laku NoĆ!
Bit ce gužve na birackim mjestima, jer ce biti jos vise mrtvih koji ce dati svoj glas HDZ-u kao uvijek.
Mozes ti laganini put Srbije ciji pasos i za kojom cvilis.Glasao si za Dodika znaci imas za koga.E sad gdje ce to dovesti to je tvoj problem.
Poslije izbora , kad pobijedi SDP ( ubjedljivo ) Hrvatska i BIH kreću u doba najbolje suradnje ove dvije države.Lagumdžija i Milanović pišu novu istoriju dobrosudsjedskih odnosa.Naravno,to Čoviću i njegovom plemenu neće biti drago,ali tako će biti.Uživajte u nedjelju prateći rezultate Hrvatskih izbora i u pobjedi SDP-a. SRETNO ZA BOLJU HRVATSKU I ZBOGOM UTOPIJO ZVANA \"TREĆI ENTITET\"
Hrvati, nemate vi za koga glasati ko ni mi Srbi... sami moramo stvar uzeti u svoje ruke jer ovi iz SRB i HR ne smiju od EU da zucnu, koliko su im se osladila jaukanja sa 24%... vi sa vasima, mi sa nasima i da se vidimo samo na takmicenjima...tako bi bilo najbolje za sve osim za 24% koji bi se podavili medjusobno...
Izbori neće biti valjani ako ih na izbore ne iziđe taman onoliko koliko u BiH ima Bošnjaka i Srba.Biti će majorinizirani.Ovo ima samo na Balkanu.Bez obzira na sve mislim da će KUKURIKU koalicija operutati ove najveće katolike na svijetu.
jesu oni ugrozeni, gdje to ima u svijetu da se u jednoj drzavi otvaraju biracka mjesta za izbore u drugoj drzavi.
Sretno SDPu/HNSu! :)