Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveći krimos u MIP- u je Adi Hadžikapetanović koji već godinam utrpava SDA kadrove a onda ih šalje po bijelom svijetu da glume diplomate. Najveći kriminal u državnoj sluzbi je upravo u MIP-u. Niko ne smije da prizna koliko su se službenici naplaćali kockarskih dugova Hadžikapetanoviću!
@YesOrNo a nije ni Crnadak maslo za ramazana.Cije on kadrove utrpava i salje ih u bijeli svijet da predstavljaju Bih a ima ih puno koji i ne zive u bosni.Ciji su oni sta mislite.Vise srba radi u Mipu nego muslimana a sve je to kriv Lagumdzija prodata dusa .
Kod bosnjaka je princip vrlo jednostavan..ako mozes da levatis druge bosnjake to i uradi
@Nike pa netreba neka narocita pamet da slevatis male talibane. Priglupi su slabo kontaju
SLOBODA FREELANCERIMA
Tocno se mora znati koje sta radio i koje trosio .Stoga imajuistrazni organi ako su iole neovisni pa neka sepokazu na konkretnom djelu
sto se ne bi bahatili i uzimali milione kada im se moze. koliko zaiscu toliko dobiju. odabrani uzivaju narod na ulici skapava.
ja i? svake godine ista priča i nakon dva dana ko da ništa nije ni bilo. Mislim, sasvim je postalo suvišno ovo i objavljivati
ma ozbiljno?! hahahahaha
Sad ce balje u glas
Pa nas freelancere jebete da skupite para za izborne glasove! E pa ako hoćete da se ovakve igre igraju, idemo! Dole SDA! Dole HDZ! AJMO OPOZICIJA; TKO ĆE PRVI U PARLAMENT; TKO ĆE PRVI PO GLASOVE!!
Ove i slicne informacije mediji mogu objavljivati uvijek a ne samo pred izbore kad im neka stranka plati
Najveći krimos u MIP- u je Adi Hadžikapetanović koji već godinam utrpava SDA kadrove a onda ih šalje po bijelom svijetu da glume diplomate. Najveći kriminal u državnoj sluzbi je upravo u MIP-u. Niko ne smije da prizna koliko su se službenici naplaćali kockarskih dugova Hadžikapetanoviću!
"Na listi prijavljenih kandidata koji ispunjavaju uslove nalazi se pet ili šest stranačkih kadrova, kojima je obećan posao". ...bez obzira sto je ovo najvjerovatnije tacno ovo sigurno nije dio revizorskog izvjestaja...
Ovako dobre države za lopovluk kao što je BiH u svijetu nema! Glavni cilj političara je ko će više pokrasti para, sve naravno zbog nacionalnog interesa njihovog džepa.Takvi da nas vode u EU i NATO? malo sutra! Sve dok mi budemo gledali ovdje kako se ko zove, ko je koje vjere i nacije ovdje boljitka neće biti.Upravo to i jest cilj političara koji žele svu krivicu i odgovornost prebaciti na one "druge".Ne može meni nikad nepravdu uraditi onaj "drugi" kao što mi može onaj "moj"!
niko ne odgovara za to. stranja je to
Bosni je spas samo u “Reset” i zadnji nek ugasi svijetlo .
Mislim da se približavamo cifri od obećanih 100 000 radnih mjesta. Obećano - ispunjeno. To što su svi zaposleni na javnim jaslama i ja hranim još sedmoricu novih, nema veze.