Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da mi je ova pamet bila prije ne bih upisivao gimnaziju..
ma dzaba mi i fakultet (ecc)..mogu diplomu okaciti macku o rep..
@roleks Al brato ako zavrsis medicinu ili tehnicki fakultet imas posla za birati...
Bjezite djeco dok ste mladi, ne cekajte da vas stare prdonje u rat otjeraju kao sto su vase roditelje!!!!!! Zivite gdje je mir i stabilnost, ko jee.be Dodike, Covice, Izetbegovice, Radincice i Ivanice....
A zasto djeca ne upisuju npr elektrotehnicki fakultet ili slicne fakultete...inzinjerski poslovi su (naj)bolje placeni bilo gdje u Europi i ne moras prati dupe ljudima u Njemackoj i onda kukat kako je tesko...
Treba mi provjerena informacija, ima li kakve sanse da se sa Ekonomskim fakultetom zaposim u Dojclandu? 😋
A dogovor izmedju Merkelove i Bakira o isporucivanju finalnih proizvoda (medicinske kvalificirane radne snage) Zasto o tome ne pisete. Ko to dopusta da neogranicen broj ucenika upisuje medicinsku i ko je za to zgrnuo ogromnu lou?
Znaju djeca da smo bolesna nacija i zbog toga zele medicinsku skolu. A Boga mi znaju i gdje je dobra lova i dozvoljena korupcija.Nema dzabe ni zub izvaditi.
Svi bi da budu Sebija😂
Znaju da sa medicinsko. imaju velike sanse za poso u nekoj od EU zemalja.I ja ih u tome podrzavam
Pa znaju li oni da ih teta Seka čeka???
i u bauštelu se uzdajte dječice 😀😂😂
jelvas stid stocari jelvam ovo govori da mladi zele daodu izdrzave
jebi a Njemacka zaposljava