Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje bi bilo da nose evropski izvjestaj u dzepu
Hahahahaha
Kad vidim da jurca pješačkom stazom punom brzinom, molim Boga da negdje padne
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja koliko mogu vidjeti mladi i djeca će baš postati nesposobni za život, tromi, bezživotni, a kad stanu na ovu električnu dasku onda tek postaju opasnost po okolinu. Hodajte djeco, trebat će vam, niste u stanju da se popnete ni na drugi sprat.
Riješite se brige oko cijena benzina i koristite sigurniji način prevoza: https://youtu.be/YdN1IZ-NkT4
Za pocetak zabraniti djeci da ih vozaju po cesti, obavezna sigurnosna oprema kao i kaciga, uvesti testove jer vecina koja ih vozi pojma nemaju o saobracaju. Neki dan gledam lika na romobilu vozi se cestom, prilazi raskrsnici, ogroman znak mu stoji da mora propustiti vozila jer imaju prvenstvo prolaza, nista mamlaz, samo po gasu po sred auta, nekom ludom srecom ga ne udarise, jos stao svadja se.
Povećao se broj vozila, naravno da se povećao i broj udesa! Čim narod otkrije nešto dobro i korisno odmah država dolazi da nas od toga 'zaštiti'...tako je bilo za pelet kao sredstvo ogrijeva, tako je sada i za električne romobile, šta je sledeće od čega će nas zaštititi?
Romobil nije vozilo!
... staviti registracije i naplaćivati kazne , ja drugi izlaz ne vidim ! 👌
Naci ce drzava modul da uzme od njih i to ce nasi biti inovativni u svijetu , da narodu uzmu pare svi se odmah dogovore , kad krene registracija romobila .
Čovićevu sliku na prednju stranu.
Ako svi poštuju postojeće saobracajne propise rijetko ce se nastradati (automobili, pješaci, Biciklisti, E-romobilaši itd.). Problem je sto ih svi krše…
Ne silazim s romobila, energopetrol me nije vidio 2 mjeseca 😂😂😂
Prvo infrastruktura za romobile i bicikle, a onda je sve lako rijesiti.
Prije dvadesetak minuta kod željeznićke stanice nastrado je čovjek na el.mobilu,sad nisam vidio da li ga je na cesti neko zakaćio ili je sam pao...ali voze ko kamikaze...
Jure kao ludi, opasniji su od auta
Drzava samo gleda kako ce sta uzeti
Da biste regulisali, prvo bi trebali sredit infrastrukturu da se ima prostora za ovakav oblik prevoza ,pa tek onda sr.ati o regulaciji! Ali naravno, kod nas prvo pa obrnuto.
evo mene jucer neki majmun u plavom peugeot 206 zamalo nije pokosio na pjesackom na pofalicima. upaljeno mi zeleno za pjesake i krenem na romobilu, i lik me hladno sasjekao. da se nisam zaustavio na vrijeme, bio bi donji. znaci nije samo do romobila, nego je do opce saobracajne nekulture i krsenja osnovnih pravila
Prepišete zakon od neke članica EU, voznja izvan staze namijenjene za kretanje ograničiti na maximalno 6 km/h, obavezna upotreba kacige i obavezno obilježje i udri po džepu.