Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kao da je juce bila 2010 godina kad je pocela izgradnja iste cestitke na brzini ovo je za ginisa
Kad vidim samo sa jedne strane red tribina proljev dobijem bolje da je niste ni pravili ako necete praviti kako valja ovako izgleda kao sala za osnovnu skolu jbt,.
A cemu i tribina sa druge strane? Pretpostavljam samo zbog estetike jer ocigledno patis od prekompenzacije pa mora biti sve veliko? Znaci da se utrosi vise novca za citavu dvoranu kako bi se povecao kapacitet na nekih 3000 koji nije potreban (napunio bi se jednom u 3-4 godine) i samim time da se izdvaja veci iznos za redovno odrzavanje. Ovih 1500 je sasvim dovoljno da se zadovolje sve potrebe u narednih 20 godina tako da ti komentar nema cvrst temelj u raspravi.
@Helios Prvo provjeri koliko je novaca ulozeno u ovu skalameriju, pa onda provjeri za koliko novaca na zapadu se uradi jedna dvorana od 6000 mjesta pa onda komentarisi hvala lijepo
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Fantasticno, mladi narastaj da ima mjesto za treninge, takmicenja..Neka je sa srecom!
bas je lijepo uradjeno
super, na vrijeme za predizborne aktivnosti i skupove.....naša surova realnost
Mogu se popi...i na nju 9 miliona i prdice prazna i stvarati nove dugove. Sto ne ulozise tih 9 miliona u stadion grbavica pa da i glavni grad ima stadion da valja a i isplatilo bi se ali jbg....
Jedino izvanka dobro izgleda, unutra kao skolska i jos drvene stolice, strasno!
Upravo suprotno. Vanjski izgled je malo reci grozan, dok je ocito da se na unutrasnjem dizajnu nije suvise stedilo.
Bolje da ste spomenuli da danas na otvorenju nastupa veliki hor koji cini 500 djece iz skola sa podrucja ove opcine. To je definitivno veca atrakcija nego jedan "znj hayat proizvod" Mirza Soljanin.
fino izgleda
Grbavica sa Zeljom ima da napravi cudo u Sarajevu.Mozete da kritikujete do mile volje.
SVI U TUZLU!!
Zeljooooooooooo! 1921 💙
je l' ovo dan žalosti na grbavici što je pripala fbih, kad su zastavu bih okrenuli naopako? :)
zastave su tako napravljene a MI smo ponosni sto smo odbranili Grbavicu i opet cemo ako bude trebalo.
pa bhsine, što je predadoste bošnjacima '95. kad ste je već odbranili? i, provjeri kako treba ispravno biti postavljena zastava, ako se znaš služiti guglom :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sve pohvale i akobogda jedan novi stadion..
Sa srecom da sluzi,,kako god ,,lijepo je da se nesto i napravi,,ne mora se sve sjebat
Ja cudnih ljudi i komentara, samo hejteri, Boze sacuvaj, hvala Bogu pa je nesto naprevljeno za sport u ovom gradu, pa makar i mala dvorana. Samo naprijed...
Ovako su nekad školske dvorane izgledale!
Molim te da mi postavis odgovarajuce slike skolskih dvorana koje izgledaju ovako. Velika vecina skolskih dvorana zahtjeva ogromne rekonstrukcije jer izgledaju sablasno i zastarjelo sto jeste zalosno. Iako ova dvorana nije vrhunac od sportskog objekta, za svoj kapacitet je i vise nego dobra i zadovoljava potrebe.
@Helios Prvo, pisao sam u prošlom vremenu i rekao da su NEKAD školske dvorane izgledale ovako, tribine sa jedne strane i kapacitet skoro isti, od toga je prošlo i 40 godina i zbog neodržavanja i rekonstrukcije izgledaju sablasno! Danas je 21 vijek i u grad Sarajevo zaslužuje malo ozbiljniji objekat od ovoga!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)