Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji bi to doktor uzeo godišnji na vrhuncu pandemije? Svi su dali Hipokratovu zakletvu, svi su časni ljudi, profesionalci, humanisti. Jesu, tj. valjda jesu, odnosno...trebalo bi
Zamisli zbrisali na godisnji u najvecoj krizi sramota
Vracajte se na posao gdje ste pobjegli
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Jes' da nije iz zdravstvene ustanove, ali ZE ministar je na godisnjem. Boli njega tuki za nas.
Joj mamlaza, joj mamlaza u sta vjeruju u 21 vijeku. Pa izranjavajte se sami da imate za sta lezati po bolnicama
Sto kopirate Seku svidjela vam se ideja.
Možete komotno dom zdravlja otoka pretvoriti u covid bolnicu,jer zjapi prazna dok ovamo ministar pametuje.....
Sve ok. Poštujem. Ali sve vaše mjere su iz dana u dan usmjere na zdravstvo i sanaciju posljedica. Zasto ne suzbijate širenje, plašite se zatvoriti kafane i tržne centre, pa onda sav teret svaljujete na leđa nevakcinisanih i svakako več iscrpljenih medicinskih radnika.
Stalno kukaju pretrpani ovo ono a idu na g.odmore,ako je skoro vanredna situacija onda nema odmora svi na posao,neki su ginuli 4 god u ratu i na kraju sta bude ,dobili smo vas heroje u bijelom i plus ste naplatili sve ratne plate a borcima certifikati od 3%.
Ne mozete ukinuti tek tako godisnje odmore to je nehumano. Ovdje se treba ostaviti prostor i vrijeme kada ljudi mogu ici na odmor a koliko ce njih ostati da rade. To se zove demokratija i socijalizam a ne robovlasnistvo
@Muscu..@xsa Dame: Ne, ne mislim da ne trebate, ali trebate da vratite clanske kartice i da se ispisete iz stranKi.Nema potrebe NIKADA da jedan doktor bude u politici.Tacka.Sami se organizujte, ne bih ja da vama neko komanduje, ali posto je svaki treci LEVAT u politici.DEAL WITH IT,dok ne budete samostalni.Ja vjerujem u vas, uzvratite povjerenje i bacite clanske.btw 2 mjeseca placenog godisnjeg, gdje zelite? LP.
Krizni stab je neuk i ponasa se diktatorski. Nije ovo Sjeverna Koreja. Postoji zakon o radu i zakon o Zdravstvu.
Onaj ko predlaze ovakve stvari zadire u protuzakonitosti i protuustavnosti. Ne moze nikakva Vlada da odredjuje koristenje godisnjih odmora u privatnim firmama. Mnogi privatnici ce odmah podici tuzbe i traziti nagnadu stete. Ako nesposobnoj Vladi nedostaje kadra u javnim ustanovama onda neka ga zaposle. Na birou ima nezaposlenih zdravstvenih radnika.
Cetvorka je dala proglas: Dezerteri svih opcina - ujedinite se!
Kopirate Seku? Pa morate, kad ne znate...
ne vidim razlog za to... svakako doktori rade smanjenim kapacitetom... jedino i radi covid ambulanta. sve ostale nema sanse da te prime...
Niđe veze, koji populizam! Pa nekonkonje bez godišnjeg mjesecima mora odmoriti, ne možemo sve ljekare izložiti virusu, ko će nas kiječiti! Sa druge strane treba raditi na zatvaranju mjesta na kojima se virus širi!
I uz to obustaviti brašno i ulje.
Forto, u ovakvoj pogorsanoj situaciji pozovi Nenadica da ti pomogne. Radi se o ljudskim zivotima, nije vrijeme za politikanstvo. Previse je nestrucnih oko tebe.