Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
doktore surduknu ti strumf do bubrega HAHAHAHAH ponos i dika sumske AHAHAHA
coravi narode, zar ne vidite kljucnu rijec \"muslimanske snage\"? njegovo oruzje koje je tito, hitler i milosevic koristio i niko drugi u cijeloj povijesti BiH..... probudite se vise, inace vas strijeljaju bez otpora u ledja!
CUDNOG SVJEDOKA
Sarajevo zaboravit nece nikada !!!
nema srba koliko ima vrba
ja stvarno nekonta o čemu ovi??izgleda da je normalno i pravo ovijeh šumara izići iz grada i hermetički ga zatvoriti,ni unutra ni van,protjerivati i na kraju reći mi smo samo odgovarali na provokacije????čuj.....kakvi to dokaza još treba????
VEĆEG LAŽOVA NITI SAM VIDIO NITI ČUO
BOJKOTUJMO SRBIJANSKE PROIZVODE
jedi izmet radovane