Konferencija OSCE-a
0
Sve gora situacija sa medijima u BiH
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VELIKI LOPOVLUK I KORUPCIJA VLADA MEDJU NJIMA SVIMA,ZALOSNO I ISTINITO JOS KAD SE MEDZU NJIMA POJAVE I DRUGI POROCI ONDA JE TO HAOS MEDZU NJIMA SAMIMA.
@Mrav Nije to vazno, vazno je da li mislis da ono sto kaze stoji - meni se cini da je prilicno u pravu. Nije bitno ko daje savjet - ako kaze istinu, imaj hrabrosti i vidjeti istu. Novinari se moraju ujediniti jer njihov posao je njihova svrha sluzenja istine,zivota i zdravog drustva. Ako to ne vide kao svrhu onda neka traze drugi posao. Tesko je, sigurno, u nasim uslovima ali kad se odlucimo i led se moze probiti i sistem medjusobnog pomaganja novinara.
Gospođa profesorica sa Univerziteta Columbia ... jel to ona škola u kojoj je Erik Holder ovladao tajnim vještinama ometanja nezvanične i neselektivne naobrazbe američkih obavještajnih službi sa ciljem svjetske vladavine skupocjenih političkih mafijaša ???
Prodaju se novinari za markicu.