Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma pjenite i bulanite kolko hocete ali BOSANSKI JEZIK JE STVARNOST i priznat u nizu EU Drzava ca i Bosanske dopunske skole postoje a u svjedocanstvima fino pise :Bosanski jezik,et sad crknite dusmani,sve sto kazete i imate reci je nonsens
pisem (kao i ti naravno) H-S, S-H isto kao sto i govorim.... To sto pokusavas pravopisne greske skrenuti sa glavne teme JEZIKA je hitac u prazno. vi slobodno mozete rijeci kao npr. pendjer, duvar, sinija, dzezva, fildzan, insan, hajvan i mnoge druge slicne, nazvati bosnjackim jezikom. Mi Srbi i Hrvati nemamo nista protiv,.... ne znam sta ce Turci reci na sve to....
@ \"zajbant\" A kojim ti jezikom pišeš? Riječ \"jeli\" znači da su neki nešto jeli ili pojeli, a ako hoćeš nešto nekoga priupitati, slijedeći put napiši \"da li\", ili barem razdvoji JE od LI, pa nećeš ispast\' baš toliko glupav ;)
@samo tako jeli to sto si upravo napisao na bosanskom ili..........?? :)
Samo tako Profesore. Procitao sam u knjizi Vehida Gunica kad kaze za Vas \"govorio je rijetko, ali briljantno\". Tako nesto je pisalo. Pa valjda i ovo, intervjuii nisu cesti ali je sve potpuno jasno. Hvala Vam na svemu sto radite za Bosnu, njene narode i jezik.
kaze se srbin ili ti cvarak
Zapis o zemlji Pitao tako jednom jednog vrli pitac neki: A kto je ta šta je ta da prostiš Gdje li je ta,Odakle je ta Kuda je Ta Bosna Rekti. A zapitani odgovor njemu hitan tad dade: Bosna da prostiš jedna zemlja imade I posna I bosa da prostiš I hladna i gladna I k tomu još Da prostiš Prkosna Od Sna.
Svaka cast zelim ti puno zdravlja i dobrog rada.Bitno je raditi i truditi se da budes sto bolji u svom poslu.Samo naprijed bosanac moramo dotjerati ono sto vec imamo a to je bosanski jezik.Tvoj trud je zaista vrijedan A evo i jedna bosanska od mene: NEK CRKNU DUSMANI
@??? Da, to sam ja sa Misketove stranice.
tako je halilovic
hehhehe bosanski jezik možeš si misliti, je.bo jezik od kojeg sam ja stariji!
srbi? srpski? aha ali tamo daleko u srbiji.. a ovdje u Bosni, sve je bosansko.. tako je to pa vi vidite.
Takodjer podrzavamo gore pomenuti prijedlog od stovanog William Shakespearea ! Samo tako cemo se rijesiti problema. Mi kao da smo negdje u Skandinaviji pa su nam svi problemi u gramatici i pravopisu.A to sto nam se djeca drogiraju, sto nam penzioneri umiru od gladi i smrzavaju se, i sav ostali jad i cemer, e to vidis jarane, nije bitno.
Profesor Halilovic se olvido de HERZEGOVINA ! ERO no se BOSANAC !
¿Podemos todos hablan espanol? Es mucho mas facil.