Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista je ovo kod u2 u Hrasnom ko svatovi svaku vece, sto je najgore policija prva u koloni.
Baš vala, sve krmak do krmka
Šta znamo, možda se E96-0-966 borio za to da može radit što mu qurcu ćeif ... Govno papansko, seljačko ...!!!
načelnik Memić gigant
Ruglo Sarajeva.
Isao kod nacelnika vazna posla covjek imao, a ipak kada te prima nacelnik onda je i on vazna odoba pa je mogao da uparkira
Bijela kesasta trenerka sve kaze. Fali malo kulture, malo vise...
Bahatost je najveca odlika vecine ljudi koji danas zive u BiH. U svakom slucaju kriva je policija.
Malo se preseravate. Pogrešno parkiranje je bezobrazno, neodgovorno i kažnjivo i to je to. Nije nešto ekstra da ovim automobilom. Ovakvih parkiranja ima stotine svakodnevno.
"udariti po dzepu" pa kasnije se gleda gdje ce se auto zaustaviti. Svugdje u svijetu postoje opstinske sluzbe koje obilaze parking prostore, pa ako je samo sat, obiljeze kredom, i normalno ako si prekoracio dobijes dobru kaznu, isto tako i oni parking satovi, odmah ti se zacrvene a za trenutno parkiranje u zabranjenoj zoni, lijepo te slikaju pa ti posalju i sliku i kaznu. da vidite kako se vozaci drze pravila.
Ne zivim ni u gradu ni na Ilidzi,ne znam sto ste zapeli s tim "pa to je Ilidza". Uz duzno postovanje Ilidza je dio grada kao i svako drugo naselje i nije vise grad nista bolji. Svugdje sad ima papaka i kockastih glava. Pa dovoljno je samo da pogledam Klix nightlife. Druga stvar,svi turisti vecinom sad dole odsjedaju. Ni Turci mi nisu nesto dragi,al' oni tu ostavljaju novac. Ilidza sad moze ponuditi nesto sto vise ni jedan dio grada nema-prirodu. Tako da voljela bih da ovaj narod malo mucne glavom a ne samo da baci komentar koji ce slicni njemu lajkati.
obo hajde i nekako, ali na kruznom toku kad se parkirajuuu ... pa bozeee upalio sva cetri i misli to je ok ! a policijaa sve to gleda
nisu no swe budale jednake
A ovo je jos gore: http://imgur.com/gallery/DZoV29u
Pa sta ocekivati za ovo "naselje"?
fino djuro kaze jebla te ilidza
Sve je ovo odlika nerazvijenih drzava...bosna je samo najzapadnija od istocnog jada!
Pogledajte samo koja marka je u pitanju, vozilo boli glava, i sada da penzioner bijedni od 320 KM penzije, željan hljeba, bukvalno željan hljeba da povjeruje da je ovo pošteno zarađeno ha ha-naravno da nije, ali to u BiH nikoga nije briga a druga stvar je što ovo vlastima u BiH apsolutno paše jer vjerovatno je u pitanju ili njihov član, ili familija ili prijatelj. Vlast se druži sa ovakvima, isključivo. Dakle šta reći o vlasti u Federaciji, pa brate dragi ne radi ništa što se radi u civilizovanim svijetu, vlast ovdje njeguje primitivizam ala primjer sa ovim automobilom parkiranim na sred ceste. To vlast toleriše i njeguje. Teško nama, molim boga da se konačno raspadne ova primitivna vlast.
Muni, kako je u penziji jel uživaš u mirovini?
jao strašno, nevjerojatno! zaustavio se čovjek i onda opet otišao i sve to zabilježeno u videu od cijelih 51 sekundi! reko bi čovjek da nekog pravog kriminala i nema, pored ovakvih "senzacionalnih" vijesti
Čoban.