Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitajte ove jadnike, svi su glasali za SDA, SBiH, SDP... pa nije ni cudo sto gladuju i treba da gladuju !
Crkni stoko sa 24%.
NAROD ZNA za koga treba glasati da bi imali privilegiju u narodnoj kuhinji jesti.A i NAROD ZNA takodje da je ovo DRZAVA ZA COVJEKA i zato šuti i trpi.Šta ces eto kad je za čoeka.
za radoja,to od tene nije lipo,nekazese pocrkajte stoko,pravilnoje lipsite ajvani.
SVIM BUĐETSKIM KORISNICIMA 10% OD PLATE SVAKI MJESEC, DO POBOLJŠANJA, JER U OVOJ DRŽAVI SE NE RADI O PJEDINAČNOM LOPOVLUKU NEGO O KOLEKTIVNOM. I NE SAMO POLITIČKE ELITE, NEGO, PROFESORA, DOKTORA, DIREKTORA U J.P. I TD. SADA NAS IMA VIŠE NA SPISKOVIMA U JAVNIM KUHINJAMA NEGO U FABRIKAMA.
Ovo je Bosna i Hercegovina!Ovo! \"Nisu loša vremena, nego čovjek.\"
grah sa spekom. grok, grok...
provalice vrata. muahahaha....
Nije bitno što se hrane u narodnoj kuhinji sve dok jedu zlatnim kašikama.
Htjeli ste kapitalizam eto vam ga bon apetit
@Dijaspora nikad nisam nesto komentarisao, ali tebe moram, jer mi je muka od Vas dijasporaca.Cast izuzetcima! Pa vidis li ti sta pises u pm, cuj umjesto plata koje oni dobijaju podijelite izmedju sebe i zivite i u blagostanju... Vrati se prijatelju, pomozi nam da raspustimo vladu kao sto kazes, i podijelimo i da zivimo u blagostanju ccc.. E moj Boze! Kako me nerviraju aaaaaaaa...
šta nas ima mashalla.....
a niko ne benda u tuzli sto malo malo, nema grijanja, nema vode, bitno je samo u stranci bit i branit svoju stranku blagostanje u tuzli se utvrdjuje na uzroku koji se nalazi u blizini ove kuhinje,na mladim uspjesnim sdpovcima koji locu kave dan/noc
Shokiran sam!!! Zar u West Đermaniji Zlaje Imperatora da egzistiraju javne kuhinje? CCCC
Konacno Alijine zlatne kasike pocele da se dijele po Narodnim Kuhinjama. E moj narode na sta si spao u svojoj slijepoj naivnosti. Uvijek se ratovi, narodi i drzave prave sa ciljem da elita za sebe priskrbi sva prava i bogatstva, a ostali da za njih rintaci ko stoka!
Tuga, i kod nas isto hrpa gladnih, barem su uveli tu jadnu kauciju na boce i to pa se sirotinja kida za 10 kuna... ma tuga.
drzava za čovjeka