Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jednoumlje ima pogodno tlo za vakcinaciju
To je nase drago novo normalno.
Nervoza zbog cijepljenja u Hrvatskoj, svi su krivi osim Vlade i Stožera. Nakon što je plan o vakcinaciji podbacio, hrvatske vlasti prozivaju sve druge, bez riječi o svojoj odgovornosti.
Mi smo toliko navikli da nista nemamo, da jednostavno usljed ne kupovine vakcina smo se samo okrenuli antivakser filozofiji i u tome nasli utjehu.
I u Federaciji su vakcinisani i revakcinisani oni koji su išli u Srbiju i Hrvatsku, te oni od sadake. Čekajuči Novalića da nabavi.....načekat ćemo se!!
Svaka ćas, svaka ćas!
za podatke o vakcinisanim građanima FBiH, obratiti se ministarstvu zdravlja Republike Srbije
Ukupno u rs-u 800 hiljada ljudi
Pa s obzirom koliko je država kupila vakcina uspjeh samo takav 😁😁😁😁😁