Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte sta lose na stanivukovica radikala iskljuci ce Vas klix....
Pozdrav od Majmuna
Bacite se u rijeku i ucinite svijet boljim.
Dva bedaka, oba jednaka!
Genocidasi.
Pravda za Bakira !!!
Ovi prava drzava ne treba ni da se ocjepluju sve imaju .
Bošnjaci ne pouzdajte se u Draška.Tako smo u Dodika pa evo
vi ste glupi sto ste doveli do toga da debela seljacina ima moc i upravlja vama kako hoce. Lik je posljesnji Diktator savremenog doba hahahahah Nekazem za ova ostala 2 naroda da su pametniji, svi smo mi ista govna. Ista govna kao ova sto ce ovo disslajkt sada hhhh
Draško,ne daj se.naviko je narod na dodikove krađe i laži.
Samo Sipu i Tužilaštvo pritisnuti... Dodik mora biti uhapsen svaki dan ima razlog za to
Povoljno prepravljam 80 litarske kombinirane bojlere u 100 litarske kazane za rakiju! Šifra:ludzbunjen i nipošto normalan.
Zastićeni medvjed napada meče...
Pa da je sposoban (i ne samo Stanivuković), Dodik ne bi mogao govoriti i raditi šta hoće!
Dobro je pa se svadaju...dobar znak
CDA mafijasi dont like this! Ako je Duduk u minusu, prestaje sva mafijaska prica...nemaju sta da ponude jer 'Nooorod Zna' da bez suparnicke ekipe, nema tekme, nema igara...klubovi se raspadaju i dolazi novi sport, za razliku od onog 'Uhvati pa pusti'.Let the games begin!
Dodik = bivol