Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žalosno je što vlast ne reaguje na slučaj Memić i Dragičević.Roditeljima podrška,jer se u ovom društvu,to može sutra desiti i našoj djeci.
Svi koji su odgovorni, dargi Bog vas kaznio
Isto ko svečana akademija.Još je falio Trifunov da nešto izrecituje.Od tragedije pravite cirkus.ccccc
Cuj u hotelu Europa, svasta. Ko li finansira vise ove
pa progovori vise autom se zaleti i rijesi vise a ne da politicari uzimaju poene na mrtvom djetetu
tuga i bol..
Nemojte praviti kult ličnosti oko momka nego recite ko je ubica. Dezavuišete javnost tri godine.
Jedina je razlika izmedzu Murisa Memica i Davida Dragicevica koji su ojadzeni od rezima sto jos Murizov rezim nije poceo da hapsi i bije kako njega takoj i one koji ga podrzavaju. Sve ostalo je isto jer i jedan i drugi rezim stiti ubice njihovih sinova
E moj Murize, tvoje djete ti se okrece u grobu. Znas ko je ubica, a cekas da ga osude, oni koji ga stite. Znaci samo da si mis. Znas i sam de ce sudjenje, ako ikad do njega dodje , biti farsa, a kazna jos veca zajebancija, ako je i bude. Dotad, mozda neces ni biti na ovom svijetu. Ne bi se meni po ovom dunjaluku setao ubica mog djeteta.
alisa mutap zna...
Zar se seka nije prodaka Konakovicu da zavrsi slucaj.Zar seka nije sada vlast.Smarate nas
Ovo se odavno pretvorilo u skupove Konakoviceve stranke, pola sale su njihovi clanovi. Nije mi jasno zasto je porodica dozvolila ovo lesinarenje politicara, pa taj Budnjo je stvorio Konakovica
jadan si.