Protesti okončani
254
Suzana Radanović: Uhapsili su Davora
Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko je ubio policajce u sarajevu.izio vuk magarca. niko nikom.narode sve na noge i Borit se za pravednu državu. oni su na svojim mjestima samo radi pljačke. ista govna i u Hrvatskoj Srbiji itd.
Ubili su ih ovi i ovakvi koji protestvuju
ISTINA ZA VEDRANA, PRAVDA ZA HORDE ZLA!!!
@Hrnjica.. Mnogi su nasljeli na mozak ispiranja za neku rs.. I davor isti taj.
e kad bi netko finansirao protestante u sarajevu kao ove u b.luci bili bi veći protesti... kako stajati na trgu svakodnevno, oblačiti se onako pofino,brendovski i trendovski a i jesti i piti se mora itd.itd.? I
Ljaktasenko…...
Kad je Davor "pravio RS", tad mu nije smetalo sto ginu nevini. Sve se vraca...
Ko putuje van granica ex-juge pa poslije svih utisaka sta da misli vec kad udje blizu rodne drzave, kako zivimo, sta nam je glavni problem, jadno I besperspektivno. Tolika bogatstva prirode, tolike mogucnosti a mi gledamo imena, nacije I politicare sa velikom lovom koji govore vidi stoke ajmo ih malo potpalit da se zabave o svojoj glavi a oni raja ko braca svi
Dodik smrdi!
Tako ce mu nekako i biti kraj. Izmislice da je bio u bjekstvu i da je pucao na policiju ili nesto slicno. Te da je policija morala uzvratiti... Protestima ce to biti kraj i pocetak totalne diktature Laktaskoga traktorasa. To su dometi nasih umova!
Mile gotov si
Izgleda da je genocidni narod konacno uvidio o cemu je rijec i da policija genocidne tvorevine stoji iza cistih kriminalnih dijela na celu sa kerom Lukacom. Krmak Dodik pokusava nepismenoj stoci ponovo da prospe suplju ali mu vise ne prolazi pa ce morati da izda svog kera Lukaca da bi spasio svoju vlastitu krmecu glavusu.
aj budala mile sta uradi jesi li lud vidis da ti lukac podmece hoce da te sklone,sve je to vucicevo i mekticevo maslo
Sve pašče Lukač pod direktivom svinje Dodika vodi. Pasce Lukac podmetnuo momku ono sto je policija u genocidnoj tvorevini uradila i pokusala zataskati i optuziti momka koji je ubijen. Na Pascetovoj faci se vidi na sta je spreman ali gotov je.
Samo nek se djikni rokaju
Sada ce imati osnovu za pritvor, ponavlja istu gresku I obrazlozice da radi sumnje u ponavljanje istoga mora ostati tamo. Kako ce pokret I masa koja ga podrzava reagovati ostaje da se vidi
Tuga i sramota, ovo je dokaz da za nas obične pravde nema i nikad neće biti! Jad i čemer, bruka i sramota!