Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pod hitno srbe u FBiH nazvati vlasima.......................SMRT nakaradnoj izdrkotini RS i svim srbima/vlasima koji misle da ta izdrkotina treba da postoji ........... SSSI - svi srbi su isti: smradovan - sratko - penissjednik do-dick - mladen svinjoglavić - transvestit cvijanović - krava majkić - krmača pandurević - tek rođena srpska beba itd.itd.
gdje god su s*bi tu nikad mira neće biti :)
To Mujo, zaklamfaj ga Dodi!
Nemoj Mujo matere ti ... da vidimo šta će Duduk poslije ... zanimljiv je sigurno i njegov plan " B " ...!!! Neka bolan malo cirkusa ovom napaćenom narodu . . .
Referendum poturaka koji ni ne broju 5% :)
Ne znam sta ovi Boslesnjaci zele... dobili su 23% poturcene BiH... niko ih ne dira na 23%, neka sebi naprave kalifat ako zele. A sada zele da nesto zabrane Republiku Srpsku ili da diktiraju hrvatski narod...
@hercegovac6 Nije problem to što su oni dobili tih 23% nego što su piglu narod.Ponose se Tvrtkom, Hrišćansko-bogumilskoj Bosni i mašu hrišćanskim ljiljanima a oni Muslimani. To bi bilo isto kako kada bi na Turskoj zastavi umesto polu meseca stajao zlatni ljljan, nidje veze sa mozgom. Status nacije "Musliman" u komunjarskoj Jugoslaviji dobili tek 1971 godine dok su se pre toga upisivali kao Srbi ili Hrvat, a voleli Tita. Nacija za lobotomiju!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nacionalizam nas na balkanu sviju jebe, što ne prekinemo s time?
xaxa poslednji trzaj konja na samrti
Katil, on je umni bolesnik. Tome nema spasa.
i šta? to je poslednje što možete..i to će ustavni sud srpske da obori i tu je kraj..ide referendum.Samo za koji dan ili nedelju odlažete neminovno i dovodite bošnjačku nacionalnu manjinu u još teži položaj u RS -u.Ako nećete svojoj domovini srpskoj da pomognete što bi vam bilo najpametnije nemojte ni da odmažete.Prvazićićemo i to bez problema ali ostaje gorak ukus da jedna manjina radi protiv svoje zemlje.Nikad bošnjo da se opameti i vodi pragmatičnu politiku cccc
Pustite ih, neka ga provedu sto prije, to je odlican put za ukidanje entiteta RS.
mumin. kome ti to da kažeš, kada bolešnjaci nemaju pameti, doduše ovo moraju odraditi jer je takva procedura, ne treba samo ovome davati znacaja jer je to samopromocija mileta ali i urgent beograda......... samo kasnije treba podnijeti aplikacije VSUN i UN da zbog kršenja Dejtona - mora da se vrati USTAV BIH I RBIH, i provoditi tu proceduru ..... navodeci sva kršenja ....
Kad su prenosene nadleznosti sa Rs na BIH tad vam nije bio bitan Dejton,a sad kad Srbi traze izvorni Dejton onda vam je bitan. Vama Dejton? Ma hajde molim te. Koja crna RBIH? Ko vam puni glavu da je to realno i moguce.