Izbor rukovodstva stranke
0
Sutra u Sarajevu peti kongres SDA
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TIHIC JE NOVI FIKRET ABDIC i nakon sto sutra izgubi, treba ga uhapsiti za kriminal, korupciju i izdaju
hajmo nabrajati korupciju u tihica -energopetrol -2 stana sa vise od 100m2 po stanu, za samo 26 000 maraka -kredit za kucu u samcu koji mu je dao dodik -vw pheaton u kojem se vozi (377 000 maraka) poklon Imamovica (ASA auto) za lobiranje -energopetrol terminal u zagrebu vrijedan 100 miliona EUR, poklonio INI u Hrvatskoj -zaposljavaje porodice u bih drzavnim sluzbama -naravno najveci grijeh zbog animoziteta prema silajdzicu, blokirao totalno privatizaciju u fbih
znaci ko je za tihica? za tihica su srbi (zato sto je tihic izdajica), plus sdp zlaje lagumdzije jer znaju da sa tihicem imaju sansu osvojiti vlast 2010, tj poslati sda u opoziciju
TIHI = OPOZICIJA 2010
Tihi, Pa i ostali su za suzivot sa drugima, pa jel to oni hoce zivjeti u svetoj zemlji, ili nesto drugo. Vidi se kolko pratis politiku. Svima je jasno da je Tihic okruzen sve samim poltronima, a vjerovatno si i ti jedan od tih poltrona koji je dobio jednu od pozicija i sada mu vraca uslugu pisanjem nebuloza.
Samo Tihic je garancija da SDA moze ozbiljnije uci u projekat ozivljavanja i opstanka BiH. Covjek nam je fino rekao da moramo naci kompromis i zivjeti sa svojim komsijama koji ne misle jednako kao mi. Ostalo je sve budalastaina i od toga niko nema nista. Ako delegati na kongresu budu imali neki drugaciji pogled ja bih se licno zabrinuo za nasu buducnost.
Pozivam administratora ove stranice da podhitno izbrise komentar osobe pod sifrom pOSLANIK, jer je ovo daleko ispod svih granica ljudskih pristojnosti i moralnih nacela. Ovo je najveca moguca uvreda za sve muslimane svijeta. Ako administrator to ne ucini, pozivam sve svjesne muslimane da strogo osude ovakav postupak te da se ova stranica u svim internet forumima proglasi antibosnjackom.
JEI3O GA ALLAH!
kažu da je sutra dan,gdje će bošnjaci..... MOJE MIŠLJENJE JE DA PREDSJEDNIK TREBA DA BUDE SULEJMAN TIHIĆ JER OVA DVOJICA SU KRIMINALCI A NARAVNO ŽULJAN
@commi - i feel very sorry 4 u, i am not retarded, you mother is retarded which give a birth to a such a bad boy. you should spend less time in jerking off - and start learning something different. you dont know anything about situation in bosnia and hezegovina. engleski, mozda i skontas, ako ne pricas fluent. sljedeci put ti pisem na arapskom ili francuskom - pa mozda skontas.
http://www.youtube.com/watch?v=3yFRPXyHu3g
@nonickname ovo nije vise dunjaluk, ovo je dzehenem na zemlji!! a ovo nisu ljudi nego zivotinje!! @mele vodi ti tvog Terzu kuci! eh, \'djesmo mi a gdje je dunjaluk?!
nonickname, posto administrator ove stranice nece da objavljuje moje komentare podrske tebi jer za njeg to haman nije prihvatljivo i nije demokratski, a pofino potrosim vremena da napisem komentar, samo ti ovako kratko dajem podrsku, svaka cast za tvoj komentar, stojim iz tvojih rijeci.
@face - ajmo na ulice - sta cekamo. od psovanja nemamo nista
Ama raspad ove stranke je neminovan. Živi bili pa vidjeli! Kao HDZ! A u RS -u iz istog razloga su za Dodika iz straha da ne budu trn u oku \"svojima\", a i što naš narod voli biti u torovima! Svak u svoj tor! Beee Beee