Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlaska posla
nema braka prije SEX-a!!!!!!!!!!!!!!!!!!
\"Jasenovac i Gradiška Stara, to je kuca Maksovih mesara U Capljini klaonica bila, puno Srba Neretva nosila Sjajna zvijezdo iznad Metkovica, pozdravi nam Antu Pavelica SRBE NA VRBE !!!!
jel ovo po serijatskom zakonu svadba pred djamijom ferhadijom, ili su ateisti u pitanju?
Vidi avlijanera sto laju...kush u tor (24%) stoko obrezana!
@@obilić Mujo,iz priložene \"pesme\" se vidi da ti predak nekad dobro svirao gusle.
srbkinje se deru ko ceske sobarice, nema razlike izmedju njih i onih sa stangi, valjda sam ja bio u Ceskoj, znam ja :D
obilicu mali smra.de; oblizi mi ti za jaje; budi ponosan k\'o svi srbi; nemoj k\'o neki zavrsit na vrbi; ti sto na vrbi vise; nisu zeljeli bit ispod bosanske muske sise; glumili su juneke lole; a sad ih gledamo na grani gole; nemoj i ti ponosan biti; svakako ce ti ka srb zabiti; bolje ti je da dobijes obrezanu karu; nek srbsku, inficiranu cun.daru; prepusti se nama ti; izgubi obraz k\'o braca ti; bolje dat malo guze; neg sa vrbe liti mrtvacke suze !
smr..dis srbine, a i mama ti smr..di !!!!!
pustate ovo da se komentarise a ne sto oni svedjani seru za genocid mame vam ga novinarske jeba vas portal u pakas
Pošto već ne možemo komentarisati članak o dokumentarnom filmu na švdskoj tv,eto,samo da pozdravim cijenjenog autora Olija Flima i čestitam na uspješnom filmskom ostvarenju.
znaci da si adolfov junior... a vi sto sve nazivate snsd-ovcima ipak nemozete bez srba, i ako pljujete po njima, ali nema veze, oprastamo mi vama, svaki je srbin mio, ma ko je god vjere bio...
zato sto ovaj portal uredjuje ili neko srbce ili neko sku.torce, koje uziva u tome da se vrijedjau muslimanska obiljezja, a svoje stite, zabranom komentarisanja pomenutog clanka kao da zele reci: \" Crknite od muke bal.ije, mi vas pljujemo, a vi ne mozete uzvratiti\". To ti je to !
zašto se nemože komentirati švedska tv...aaaaa nešto smrdi
ja reko vjesanje