Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Ciganine u kraini....
Ovaj sa slike poznatiji kao covjek koji je opuhao “Merhamet”. Sta vise pricati o nasem narodu..
sto.kaze jaran .. ovi samo u Cazin i sebi navlace.. a prioritet su im Sume, i tamo gdje ima novca... isti su i ovi drugi... nema tu napretka ..
ponudite ljude priznate u svom podrucju, ne gledajte iz koje su stranke
@Jedan iz mase Jaštaće, pogotovo Hozan !!! 😂😂
@hawkeye nije ni kamber bio bolji
Nece se to tako tormirati,zivi bili pa vidjeli
Joj sylto sda-ovci kmece dok gube kanton po kanton
Zar Niksic nije rekao da njegova braca nisu Bradonje i kratke pantalone ,,ovo je dokaz da ce SDP i mater prodati za fotelju ,,sad su mu dobre bradonje i kratke pantalone !!!!
Tzv. BH blok neće sa nacionalnim strankama (SDA, HDZ....) ali hoće sa ASDA i SBB - otpadom nacionalnih stranaka !!? A koji su to ublehaši .....
@Labudovec Pa kako će sa nekim većim, kad im prvi čovjek stranke dobije 5000 glasova na općim izborima !? I umjesto da podnese ostavku i kaže - ljudi ja nisam taj, nesposoban sam, ne on ide na mišiće formirati vlast . Ajd da vidimo dokle će to trajati. Mala je bara, a puno krokodila....