Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje reci, sutra kmecanje chetnika iz RS-a. Cast svim Srbima koji su protiv ovih magaraca.
Sutra Srpkinje vriste jer he vrs na traktore se popeo :D
Hoće li svaki radoVAN sutra kupiti kartu za jereVAN?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
raspisite referendum,kukavice
Po nekima je trebalo Genocid, zlocine, presude i stvari oko kojih se nemogu sloziti ostaviti po strani i dgovarat se o stvarima oko kojih imaju isti stav. Normalno da ce to zahtjevati oni na koje se ove presude odnose. ZATO JE JAKO VAZNO OBILJEZITI ZLO, ZAKON JE MNOGO VISE OD SAMOG NEGIRANJA GENOCIDA U ONI STITI BUDUCA NASA POKOLJENJA OD NOVOG GENOCIDA I ZLOCINA. DOSTA SAM BIO ZABRINUT, KAZE INCKO, SAD NEK SE DRUGI ZABRINU
Neka Konakovic vidi kako se vodi drzavna politika i kako su se javno prozivali oni koji mogu jednim potezom zavrsiti posao. Po Konakovicu, stvari poput genocida i zlocina su se trebali gurnuti pod tepih i pod TEPIHOM bi tako ostali DOVJEKA i dgovarat se oko stvari koji i Srbi zele . JAKO BITNA STVAR DA SE ZLO OBILJEZILO I ONO ULAZI U HISTORIJSKE AKTE I NASA BUDUCA POKOLJENJA SU ZASTICENA OD PONOVNOG NOZA ZA 20/30 GODINA
Postajete presmijesni sa tim okupljanjima kad i sami znate da od njih vam fajde nema. Sto ne sutite kao katolici koji su takodje genocid radili u proslom ratu. Ahmici,Mostar,Stolac itd
Bit ce Burne Reakcije u Parlamentu RS-A🤭
Ništa mi smješnije nego opozicija u genocidnom entitetu.Možda su opozicija u lopovluku,na drugi naćin kradu,ali po pitanju genocida tu opozicije nema.Zajednićki se slade oko genocida.
Ja mislim da se NATO trese od skupa seronja.
Nikakva ste vi opozicija, jer Dodik vas svaki put navuče kao kondom i baci nakon jednokratne upotrebe.
Nikakva ste vi opozicija, jer Dodik vas svaki put navuče kao kondom i baci nakon jednokratne upotrebe.
Sad ja kroz Prijedor,kad podmazivanje traktora krenulo
Jasta je, u Kozarcu🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩💋💋💋💋💋💋💋💋
Zasto Klix dozvoljava ovoliki govor mrznje na ovom forumu? Pa 90% Bosnjaka koji komentiraju ovde su toliko isfrustrirani i bolesni da je to za nepovjerovati. Toliko mrznje prema Srbima da to nije normalno. Sta je sa vama ljudi? Vi niste u stanju ni 23% BIH da uredite i napravite sistem dostojan covjeka. Sve lopovluk, javasluk i korpucija. I vi bi da imate vlast nad cijelom BiH. Pa sve bi unisitli. Ni vakcine niste u stanju da nabavite za same vas a ne za druga dva naroda.
Mrznja? Ma ne! Sve same cinjenice. Mrznju siri bulevar i njemu slicni
Tačno ko oni hajduci, oni šumnjaci, hoće da se okupe pa da vide gdje će udariti, i presjecati puteve, pljačkati ubijati, klati. Genocidasi smrdljivi.
Smrdljiva ti je pichka sto te okotila u dimijama usmrdjelim… i smrdljiv ti je onaj Teferic takozvani Đenosajt dje nosate prazne one zelene kutije i zabadate parmake bijele…
Žele da donesu zajednički stav svih u tzv rs da se ukine zakon i da oni slobodno mogu veličati OSUĐENE ratne zločince!!! Zamisli ti ove civilizacijske sramote i moralnog taloga...Znači, npr one životinje što su zapalile žene i djecu u Višegrado oni žele da veličaju i proglašavaju herojima!!! Evropo, čitaš li i vidiš li ovaj ljudski sunovrat i civilizacijsku sramotu?
Ovo je sve dobro još, sledeći visoki ukida naziv tkz rs. Već poznato.
I onda cemo da dobijemo funkcionalnu drzavu sa 66 kantona, 500 ministara i najvecom administracijom u Evropi i svijetu. Kao da je Federacija Svajcarska i samo Vam fali da se ukine Republika Srpska i nema vise problema. Nece biti da je bas tako. Naprotiv.
Drakula
Ludog Milojku moraju slušati ko telad
Šta ćete se dogovoriti, ko nosi banane onome ko ode u zatvor zbog kršenja tzakona?
Taman kad pomisliš ima barem jedan normalan,brzo te uvjere da su svi u stvari blesavi.ovoga sa slike su i Bošnjaci dizali u nebesa.I ja sam mislio da je on normalniji ali sam se očigledno zahe.ao.Opet vjerujem da u narodu ima dobrih ljudi i da ne slijede slijepo ove blesave glave.