Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U BIH niko ne odgovara ko radi protiv drzave i drzavnih interesa a svi je glodu....
Zbog snsda će ostati, al mu ne treba ništa vjerovati, vratićeš ti stan u Beču kad Dodik padne, znaš kako biva sa poltronima!!!!
Sutra sastanak.......zbog lažnih zaključaka......... dnevnice + paušal + pare za članstvo u komisiji........ PANEM ET CIRCENSES!
U nedostatku Muslimana, Srbin ubio komšiju iz puškomitraljeza M72 https://sh.wikipedia.org/wiki/Zastava_M72 http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/56808/zvjersko_ubistvo_kod_pala_ubio_komsiju_puskomitraljezom.html
@katoni Eh kad se glumac Joje sa Kozare prebacio u HOllywood, a nama ostalo UŽIVO ! :(
jesu li zaključci lažni ili su "samo" neusvojeni? za mene "lažni" znači "izmišljeni"...
@SheRains mislio Spira, podvaliti da ovi samo potpisu, sad ce ostati bez stana i odgovarati za audi q7, Špiriću, Dodik je brod koji tone, stići će te sud i u Vienni
U stvari radi se o tome da se u OSU uvali čovjek od najvišeg povjerenja Dragančeta Čovića Ćirilice ( Špirić je tu zaposlio i svog sina) , a to je isto ko da je ubacio Dodikovog !
@SorDrinsky tišina kršćanisto
@SorDrinsky Ne treba mijesati mjesto direktora jer se on imenuje kao i direktor svake druge institucije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Softa odnese paket lažnih dokumenata u Strazburni niko ništa.
nije nikom ništa... njemu 150K monetica!
Po obicaju jedino nam mogu ovi iz fbih zajedno sa Savezom za POREMECENE popusiti. Ne mozes uporedjivati Softu,on je islamski radikalista kao i Savez za UMNO POREMECENE: Ali dokle god se desavaju ovakve stvaro to nama covjece odovara jer nam svi iz fbih pomazu da srusimo ionako razrusenu tzv bih. sve sto rade ide nama u prilog,osim pusenja ne mogu nam nista ali im ne damo ni da nam puse,ko ih sisa.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hajmo srbi srbujte!
poserem vam se usta mrtvaci
Šprirć treba da se sastane sa ahbabaom tužiocem Salihovićem i da ga ovaj legalno oslobodi od ovakvih nabjeda a ne da se bez potrebe povlači po medijima !
@SorDrinsky ne vrijeđaj direktora Ose, kršćanisto