Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi novi to neće prihvatiti samo zato jer je to inicijativa sda, a situacija je gdje kako god okreneš gube u startu popularnost jer odbijaju da isplate a sve već obezbijeđeno. I odmah se primjećuje koliko su raštimovani koalicioni partneri i da nemaju ništa zajedničko osim želje za vlašću.
Daj onom ko ima. Ko nema, nije ni navikli imat.
Zašto kantonalni ministar RVI netraži da se i invalidima isplati pomoč u istom iznosu, barem od 70 postotne rvi i više
SDA 11 SDP 6 DF 3, 20:15
Puno baba kilava djeca!
Pravit ćemo od blata SDA
Fudo i ekipa su najavili i smanjivanje plata svim radnicima na budzetu, sve kako bi oni imali vise za opljackati i za realizovanje svojih malverzacija. Takođe je u najavi smanjivanje socijalnih davanja, i ukidanje porodiljske naknade koja je usvojena i za zaposlene i nezaposlene porodilje. Ljubavnice su mu srecom na gradskom budzetu, one su dobile i 1080 i povecanje plate.
Namjerni raspad drzave se pravi, sad ce ove 4 god i dokazati...ljuti se narod, bezparica, ekonomski kolaps....
Ja sam Bošnjak i molim Boga da se raspadne sto prije!
Zašto RVI nemaju pravo na isplatu istih srestava?A volio bih da se vi iz 8 pobijete zbog raskola,jedninza ,jedno protiv,i jeste svi ko da vas je poplava izbacila,naročito Fudo,štovalac HDZ-a i generala iz HVO
Ma ide milja garant
Pa sto dosadasnja vlast nije isplatila, nego ostavila novoj vlasti a ljudi tek 7 dana na vlasti
Fudo Kasumovic počeo sa unistavanjem kantona. Trazili ste, gledajte