Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisi kriv dok se ne dokaze krivica. Prvo pravilo pravde. Ako je ostetio drzavu za 2 milijarde, sto je itekako moguce, bas me zanima ko je sve bio u tome talu. Ne mozes 2 milijarde sakriti tek tako bez pomoci stranke iz koje dolazis, niti bez znanja u njoj. Mnogi su se tu omastili jer da nisu, on bi davno pao u zatvor.
Izdrzi Kemo nikoga nisu osudili pa nece ni tebe ipak si ti ukrao 2 milijarde nije to malo drzis svojevrsni rekord :-)
ma dana ti neces zatvora dobiti..onaj sto je drva ukrao je odlezao mjesec...toliko o pravdi..
Sretno Kemice i ne mjenjaj iskaz!
Ja mislim da ovaj Kemal zasluzuje makar neku bistu da mu se digne, da ga se sjecamo po necemu makar,,, 2 milijarde aloooooo hahahahaha pa ebo teeeee
On što odleži ja ću dva puta toliko
Za ovakvog kriminalca, svaka zatvorska kazna je nagrada. Za njega i slicne njemu, smrtna kazna je jedino rjesenje!!!!!!!!!! Da ga ja hranim dok je u zatvoru??? PUUU mamu ti lopovsku!!!
http://nap.ba/images/file/kemalcausevicpatria.pdf
a ko je dovoljno hrabar od tuzilastva da ne trazi da se 2 milijarde drzavnih para vrate narodu tj. drzavi, vec da ostanu po privatnim racunima ??? dao covjek sve iskaz i nista http://nap.ba/images/file/kemalcausevicpatria.pdf
Sa naslovne sam kontao da je na slici Enes Begović.
dvije milijarde.......dvije milijarde..........cvaj milijarde........ zvoni mi u usima
kemo...zapjevaj nam onaj zatvorski hit od amira zukica...sto sam jaho jaho sam...sad mene jasu u kpd zenica...
..evo mene evo mene i zovem se Kemo, ima'l koga da bi' ga izlem'o da bi ga izleeeem'o...đanu mama...