Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kozojeb
Boga mi, jaro men'se cini ima 4 zene, a ti u stalu pozada pa krmad tari
Dragi naš Bilale, dug i " ugodan " boravak iza rešetaka ti od srca želimo .....
vec su par puta pokusavali pa ga pustali... a i ako ga zatvore, to ce biti zbog "slobode izrazavanja"... ovo je sve americko maslo, koliko cetnika, dokazanih koljaca, hoda po Bosni...
Ovaj je u jednom tal-showu rekao da je lopta šejtanski izum jer je okrugla i nema ćoškove. Po njemu fudbal i dr. sportovi bi se trebali igrati kockastom "loptom". Smiješan i zabavan tip moram priznat.
to je on samo rekao da mediokritetima i polupismenim ljudima poput tebe da motiva za komentarisati...
@ maximus Hoćeš li da ti kupim "kockastu" loptu da se zabavljaš sa djecom vani. To je moja preventivna mjera da te društvo i odgoj ne zalupa.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
kisla mu gloOova ljudi
vidi se po njemu da je to neki intelektualac...u rupu s njim i bacit kljuceve...
duga brada, kratke pantalone i propuh u glavi...
Ako je to pamet, ne bih je nikome poželio! :)
haha...a ti halide čuvaj koze, nemam ti ja malina 😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (7)