Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
seremvamse na utakmicu, kad zbog tih gonjača lopte treba stati život u ovom napaćenom gradu
Jao gluposti i objave,što me interesuje neču večeras moč zaspat
Pa ne igraju protiv Bayer Leverkusena
Kompleks je bolest.
kakve vajde građani imaju od utakmice osim sto ce bit zatvorene ulice
Znaci moramo kud trola ide nista odozgo,garant ta saka seljacica iz Listice dolazi po prvi put u zivotu da vide glavni grad da mogu posle pricati bio sam u seheru..
Ne dolazi ta bagra odavno niti smije ..
hahahahahahahahahahahaha Šta da je neka puno značajnija utakmica i da se očekuje da bude pun stadion.A možda je ovo samo iz razloga što je danas blokirana ul.I.Osima pa da bude i oko stadiona A.F.H.
Zgazite smrde iz listice
Vi ste samo mala Lišticaaa
Halo negodovanje,Q u usta pa na igranje.
Ovo nema ni u tunguziji da neko saobraćaj zaustavi da bi neko loptu nabijo pa jel moguce ovo ljudi hahahahaha. Grad kasaba cekamo obiljezavanje 41 godišnjice olimpijade hahaha
Ovo samo kod nas ima. Zabrana kroz jednu od najpeometnijih ulica zbog utakmice. Strasno! Strasno ko upravlja drzavom, policijom, I svim I svacIm u ovoj zemlji.
a zbog čega se nekome zabranjuje kretanje znaci da u kuci ostanemo .uzas ova policija nije ni za ovo dorasla katastrofa
Neka nama rame i ekipe kakvi smo dobro nas je i to zapalo....