Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nož žica Srebrenica, bula pica Tomašica!
NE TREBA ZABORAVITI! AII kao da se genocid samo nad Bosnjacima desio,i nikome drugome u ovoj BiH. Nesto bi me čudilo kad bi objavili svakodnevno obiljezavanja stradanja Hrvata,ili pak Srba u nekim mjestima.
gdje se to na igrališt nalazi 200 djece odjednom i to za vrijeme rata ?
Zločin NAD Bošnjacima. Nad!!! :facepalm:
NEMA MI SLAĐE NEGO KADA PIŠEMO O SVEMU ŠTO SU GENOCIDAŠI RADILI DEVEDESETIH, A DJECA TIH GENOCIDAŠA DANAS ČITAJU TU KOMENTARE I BRANE SVOJE OČEVE ČETNIKE... I TO JE TA IZGUBLJENA NACIJA SERBA JOŠ OD TURAKA, NEPRIHVATAJU NIKADA ISTINU
ali zato nemaš za kafe jer plaćaš propagandu , moraš da se pomiriš sa činjenicom da si Srbin , nema druge , srbi nikada nece nestati ,
Sreća pa vi u RS nemate za hljeba, odma nam je lakše. A i niste vi Srbi, vi ste Turci, to je valjda svima dosad jasno. Odrecite se pravoslavlja i vratite se čistom Islamu, samo tako se možete spasiti. Ne zaboravite ko vam je guzio babe i prababe i ne poričite anadolijsku krv u sebi. Ne stidite se svojih turskih korjena, Allah vam se smilovao braćo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)