Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaze za Bosnu cemo krvi dati, pa svog sina u trezor.
@damir0201 Nemoj tako, imaonje i nas mali Bakica tezak posao. Moraonje izvagati svaki gram zlata i izbrojati svaki fening dinacija iz Arapskih zemalja. Nije lahk posao u trezoru!
U kojem si ti podrumu bio? Volio bi da mi navedes samo jedan primjer cij sin od predsjednika ratuje. Najlakse laprdati.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dzaba se borio kad mu svi hoce da idu iz drzave
Alija Zivkovic je, najveci unistitelja Bosne i naroda u njoj, koji je pola drzave predao sumskim srbima, a Hercegovinu kamenjarskim srbima.
Da je Alija prihvatio Kutiljerov plan,rata nebi bilo...
Da nije odapeo, robijao bi za zrtvovanje sopstvenog naroda u Srebrenici...
Nesta govorite Aliji, a koji od vas bi svog sina na liniju poslao?
Rahmet mu dusi. Tvrdim da je radio najbolje sto je znao i umio, ipak, treba arzumjeti teska su to vremena i veliko breme bili s kojima se trebalo nositi. Svakako da ce kao i mi svi ostali polagati racun na onom Svijetu pa ako je uradio trun dobra vidjet ce ga, a ako je uradio trun zla vidjet ce ga.
Jel ima pive ? Ima. Jel hladna ? K’o Alija.
Na ovom četničko-komunjarsko-ustaškom portalu svakodnevno možemo vidjeti koliko se u ovoj državi nakotilo raznoraznih parazita,dakle,četnika,ustaša i ponajviše jugo-balija,e neće moći ove noći,ipak je više sinova Bosne ponosne,jebo li vas dedo fašističko-uhljupski.
@Berkut456 Ja mislim, da si ovim komentarom zasluzio sendvic od Salke. Ako vas brigadu botova Salko jos uvijek vodi.Na proslim izborima, protiv SDA je glasalo 75% glasaca, jer su svi ostali bili protiv SDA. Na zalost, uspjeli ste raznim mahinacijama i kombinaciojama, ponovo uhvatiti vecinu tokova u ovoj napacenoj zemlji, koju ste unistili. Ali necete dovijeka. Sve je manje ljudi,koji ne vide kakvu je pustos od drzave napravila SDA. Bolje ti je mijenjaj stranku.
Kol'ko se genocidaša i crvenih nakotilo na ovim prostorima, to je strašno.
Nas veliki vodja i mislioc Aljo Zivkovic, ujutru misli jedno, popodne drugo, a prije nego sto zaspe trece. Kamo srece, da su ostali u Smederevu.
...a ti bi danas bio i velikoj Srbiji pa ti vidi 😁
Kakav je on mislilac, priblizavao nas Iranu, Turskoj u ratu. Te zemlje su nam samo dovama mogle pomoc....STavrna politicka moc je bila u Njemackoj, Americi itd.... Hantraga obicna, ostace u istoriji upamcen kao najnesposobniji vladar u za 1000 godina postojanja Bosne
zato su razni Lazari bili strašno pametni i moćni 🤔🤔
Glavni krivac za rat u BIH...
aha, i za rat u Sloveniji, hrvatskoj, Kosovu, za odvajanje CG od Srbije, za bombardovanje Srbije, za genocid i etničko čišćenje bravo maj.une evo banana!🐒🍌
Ostace upamcen kao najnesposobniji vladar u 1000 godisnjoj historiji Bosne
Prvi predsjednik je bio Fikret Abdic, izabran od naroda, dobio apsolutnu vecinu od svih naroda koji su glasali za njega, a onda se desilo ono sto se desilo i nikada jasno kako alija postade predsjednik za kojega narod nije glasao? To se reflektuje i danas na izbore gdje jedni dobiju glasove, a drugi postane predsjednik. Toliko je popularan da mu na mezar ne dolazi niko osim malobrojnih uhljeba i natjeranih institucijskih zohara sto vidjamo svake godine. Jos mu i miniran mezar tobejarabi.
Nikada se na ovim prostorima nije rodio tako dobar čovjek, čovjek iskričave inteligencije i imana, čovjek koji je ostao priseban u vremenu kada bi mnogi klonuli duhom, čovjek koji je zaslužan za vraćanje historijskog naziva Bošnjak i oslobođenje muslimanskog naroda od križarskog porobljavanja, vječna mu slava i hvala za sve, pa čak i za to što današnje neprijatelje Bošnjaka i islama, baca na koljena sam spomen njegovog imena!
@TopalovicMusan Jel to onaj mislioc, koji ujutru misli jedno, popodne drugo, a prije nego sto zaspe trece. Kamo srece, da su ostali u Smederevu.
@TopalovicMusan Inteligencije?! Pa Mile Dodik je sto puta inteligentniji; ostvaruje svoje ciljeve bez rata!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Alija Zivkovic je, najveci unistitelja Bosne i naroda u njoj, koji je pola drzave predao sumskim srbima, a Hercegovinu kamenjarskim srbima.
Izdajnik,tvorac genicidnog RSs,odlikovan od Tudjmana za spas HZHB,kradja donacija,izjednacavanje boraca Armije sa ustasama i cetnicima,pljackaska privatizacija.. zemlja mu kosti isturila...sjeme mu se izdajnicko zatrlo..