Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
covjek je ratovao sa mudzahedinima SEHIDI mrtvi MUDZAHEDINI (ljudi koji ratuju i ginu za vjeru)
m4jku ti j3b3m sta ces ti na slobodu pobio si pola srebrenice , koliko si majki ostavio bez djece i ti hoces na slobodu ?!
Maršal Dodo i Ratko Gulagumdžija - ideološki i pravni nasljednici smrdlivog staljinovog ubice Jozefa Ambroza i smrdljive KPJ. Komunjare, nijedne, mamicu vam č.e.t.opartizansku!
tebe treba drzati u zatvoru jer si previse glup, a to sto si ratni zlocinac mogu ti samo produziti zatvor.
Presuda psihopati Karadzicu ce biti: DOZIVOTNA ROBIJA!
ZLATKOV I RADONCICEV DRUG ... DODIK !!! http://www.slobodna-bosna.ba/Novost.aspx?id=1279#.T9RbVI7d7ww Dodik: Najveća mi je uvreda kada me u Beogradu pitaju šta ima u Bosni? Nema Bosne!
puuuuuuuu
Nabit\' vnogo na kolac.
Niet Jok Hoće Qrc