Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doćiće radnici-HDZ-ovc i SBB-ovci eto uspjeha FBiH
Hoće li pasti i SDP-ov ministar Predrag Kurteš kad se otrijezni???
VOZDRA FOTELJASI !
Raskid kolaciji sdp i sda nikad nisam podrzavala, jer im se ideologije u potpusnoti raizilaze i ovo je jedina stvari koju cu podrzati, izglasavanje nepovjerenja vlade, mislim da je vrijeme vise !
Prvi problem je Zivko Budimir, koji ne postuje volju vecine i samim tim volju gradjana a kao slag na tortu tim cinom krsi ustav federacije.Za njim u dogovoru zajednickom idu sda i njihovi partneri koji prevarise poljoprivrednike, borce i sve zivo a jos sad u ovom ciklusu evo blokiraju svaku reformu progres i sl. Dosta nam je vis ebilo vasih igara , vi ste gori od okupatora.pustite vecinu da radi na reformama sjasite nam s vrata mafijo.
bando gotovi ste, i vi i vasa lazna prica i lazni stit bosnjackih i gradjanskih interesa.necemo vise da vas trpimo mi gradjani ogorceni smo na vas. a sad ce vas i vecina otresti ko s nokta jer ste sve mjere prevrsili.
tjeraj bagru nek po svojim kucama prave blokade a nas nek se mane ionako su nas o jadu zabavili svih ovih godina poslijeratnih
Ako iko zeli dobro ovoj zemlji rekonstrukcija Vlade sto prije,gradjani su svakim danom sve ugrozenije po svim pitanjima...Ili da se mi dignemo smjenjivati?
Najbolje je rijesneje da se izglasa ne povjerenje vladi.Zbog opstruiranja stalnih od strane sda i njihovih jataka kojima nije u cilju napredak vec samo licni interes na stetu gradjana.
Dosta je nama SDA,Lijanovica, koji bojkotuju pravilan rad,a lagano suske ubacuju u djepove,a gradjani vise od polovine nezaposleni,produzavaju ljudima godine za penziju jer nemaju odakle da ih isplacuju,vise penzionera nego zaposlenih,sramite se..Smjenite tu bagru sto prije...
Sklonite Kaplana molim vas, cirkus covjek!!!
Neogovornost ministara i sve ceste opstrukcije foteljasa dovele su do zastoja napretka FBiH, a i opcenito BiH. Moje misljenje je da treba smjeniti vladu i staviti ljude koji su dostoji tih funkcija, ovom prilikom moram reci da Premijer vlade FBiH, pokusava na sve nacine da uspostavi odlican odnos izmedu ministara medutim, foteljasi i njima slicni idu uvijek u kontru i gledaju svoj interes
Obarat vladu druge nema. SDA i njihovi poslusnici nas blokiraju i stete nama gradjanima umjesto da rade u nasem interesu.
Mislim da je krajnje vrijeme i bilo da se izglasa nepovjerenje Vladi
Hajde smijenite vise tu bagru koja nas blokira kroz cijeli ovaj ciklus.