Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Direktorske stolice sacuvane. Uhljebi u rudniku i elektroprivredi sacuvani. Plate svima povecane. Narod ce platit ceh 20% visu cijenu struje. PARADA ZAVRSENA ZA SIRE NARODNE MASE
Ako rudari prevare građane pa i mene koji smo im dali podržku da riješe svoj problem i izlijeće rak ranu u ovom koncernu otpuštanjem stranaćkih direktora i njihove višaka i skupo plaćene administracije u rudnicima i elektroprivredi a poskupe struju nek zaborave za sva vremena na podržku građana.
Zna li iko ijednog bh političara da je zadnjih 25g predložio išta pametno ili da su svi skupa donijeli ijedan kvalitetan i koristan zakon?!
Ja sam ćuo za jednog koji se jedanput našalio da se ukine bijeli hljeb al je davno bilo pa se ne sjećam kako se zvao.
SDA govna nesposobna mater bi prodali za foteljicu.
Nema nestanka BiH dok god u njoj ima muslimana.NIKADA zapad nece dopustiti muslimansku državu u Evropi.To bi bio Izrael u srcu Evrope
zašto ne pišete da su snsd i hdz glasali za ukidanje zakona o genocidu !
Jel to cijena deblokade FBiH?
Ja mislim,ako je ovo tacno da SDA i DF zajedno sa HDZ-om prenose vlasnistvo na zemljiste sa drzave na opcine ,ovim prakticno rasturaju FBiH na bosnjacku i hrvatsku republiku po ugledz na Rep.srpsku, ignorisuci odluku Ustavbog suda.Teoretski puna usta BiH a u praksi pravljenje bosnjacke drzave.
Republika Federacija će ući jednom u EU. Republika Srpska će biti kao Turska Republika Sjeverni Cipar!
Ni zemlju nece covic..samo titulu 😁 🤴
Ne merem vjerovat da je ovo odbio..a jos manje da su mu nudili 🤣
ustvari ovo je samo borba kriminalnih gradjevinskih lobija… a narodu prodajete ‘muda pod bubrege’..
Borba ko ce vise imati vise gradjeviskih parcela na ponudi gradjevinskoj mafiji.. a ko fol se svi bore za narod… KRIMINALCI SVI REDOM
Pa hoce li ga iko vise smjeniti.. ovo postaje cirkus. DOSTA!!!
Po običaju laprdanje tzv. opozicije. Šta će državi tolika imovina i zemljište koje će zjapiti neiskorišteno? Sve to treba staviti u vlasništvo lokalnih zajednica da se mogu razvijati.
Tako to ide, ruka ruku mije. EZDA ce Dodika da pokusa da pripazi kroz ovaj neudtavni zakon, a zauzvrat ce dobiti nedto sitno za vodece strukture Zelenih i njihove licne interese. To je vise i pticama na grani jasno.
Pa Foodile nećemo se tako igrati.
Pa Foodile nećemo se tako igrati.