Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da smo pametni, treba skroz zabraniti saobracaj za centar grada, osim dostavnih vozila, preko ljeta. Do skenderije dosta, ostalo prosetaj brate !!!!
vazda, ne tokom ljeta, vazda
ebo vam mjuzikl mater
Okanite se Centra. Idite na Igman i pravite šta hoćete.
"Hair"... Koliko puta sam izvrteo onu VHS kasetu, nadajući se da će jednom kraj biti drugačiji, koliko suza sam isplakao, nema pesme koju nisam znao napamet.... Vidiš, lepo bi bilo ogledati uživo neku predstavu na temu... Videti da li emocije isto rade i koliko se sa godinama zapravo suštinski menjamo. A nadam se da sam ostao isti dečačić u srcu
Ma sa kim sam pevao, ko je tad od moje generacije još to gledao, svi još uvek bili na Dušku Dugoušku, Popaju i Simi Kosmosu. A i za ostalo si se nalupao, ali nema veze, lupetaraju danas svi pa zašto ne bi i ti... Ugodno popodne želim!