Komentari (501)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klasični dokaz da Čović nije nacionalista nego obicna lopina
Šta bi za "bosansko jagnje" Drinski? :)
pametan čovjek. jezik glavu odsijeca. kad progovori ne valja, kad šuti opet ne valja. poturad mrze sani sebe do podne, a od podne cijeli svijet. čović je gospodin.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Prestanimo živjeti u dalekoj prošlosti za jedan ljuski život. Mladiću se daje previše publiciteta. Nije bitno šta je koji političar rekao ili nije rekao o toj nekakvoj prvostepenoj presudi, rijeć je da robujemo prošlosti iz koje nećemo naći put ako nam ovakve stvari budu glavni prioritet. Nama su prioriteti zamijenuli mjesta, bitni je je šta je rekao Izetbegović, Vučić, Ćović ili Ivanić nego hoćemo li sutra imati djetetu dati hljeba, hoćemo li ostati ili ići vani !
Covic je obicna lopovcina. Angazirao je direktore ht eroneta i elektra hzhb da izvlace lovu i onda djele medjusobno. To su multimilioneri i boli ih k.. A Hrvati iz Bosne neka idu u Njemacku sa svojm obiteljima i neka svoje zivote i svoje zdravlje ostavljaju u pecalbi.Crko dabogda zderuci svoje tjelo.
Najnamazaniji i najhinjastiji politicar 21. vijeka ! Poznato je da veliki reket uzima od kladionica za uzvrat stiti ih na drzavnom nivou ... Ali sta ga briga kada je jaci od drzave i kojekakvi cirkus sluzbi !
A zasto bi? Zajedno smo ratovali protiv prijeteceg islama u europi, a mi obraza imamo.
sta ce on cirilicom se do juce potpisivao a sad veliki hrvat. isto kao i bakir, sistem ga progonio a direktor bio u tom sistemu. pa daj i vi mene tako progonite.
Kao i do sada, čeka direktivu od one plavdojke iz Zg.
Čović je podmukli neprijatelj BiH
covic je veci nacionalista od karadjica... u kantonima gdje su vecina qaraju sve ostale.. a gdje su manjina placu ko piqke o majorizaciji.. sreca pa ih je samo 10% u BiH inace
Srpsko Hrvatsko savezništvo, koji je debil pisao ovaj članak😂😂😂😂 koliko trebaš biti glup da napišeš ovako nešto. Bosanci su 1991 išli u Osijek brljavit mir mir niko nije kriv u jeku srpske agresije, nadajući se da će srbi pobijediti i sačuvati Jugoslaviju. Danas su isti ti simpatizeri ISILa.
J ebe se Covicu za bosanske hrvate. Samo je hercegovina bitna i fotelja. Takva politika HDZ-a u ratu a i poslije rata je dovela hrvate na jednocifreni postotak u BiH.
RATKO MLADIĆ - REKLAMA: https://www.youtube.com/watch?v=He3QnbRk5Gk
fasisoidne hinje...
To je sve od 91 do dana danjašneg jedna velika banda i hravati srbi i bošnjaci.
@amy88 ne seri Franjo,Alija,Slobo su mrake koje su nas unazadili 100 godina.
mozda je covi zao mladica https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/dorh-objavio-sve-zlocine-ratka-mladica-na-hrvatskom-teritoriju-planirao-rusenje-peruce-razarao-sinjsku-kraj-i-slavoniju-napadao-zadar/6774762/
Davno sam ja rekao da su to ljudi koji hoce banovinu.Al kasno je za to.Sad se guse u vlastitom blatu koji su napravili.A sve vise Hrvata se iseljava tako da se snovi o banovini odose u havu moji jastrebovi potkresanih krilaca.