Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje joj je sin narkoman što se dere sa balkina Nož Žica.....
..balkona
@Destrooyer Sudstvo i policija najveća korupcija.
I eto ti države..
A kucka Goca?
azra kucko pisam ti se na facu
Sudstvo je ogledalo svake drzave, ne treba ici dalje..
Iii sad ce fino dobiti 200 milja nadoknade za izgubljenu zaradu od kada nije primala platu, pa onda vracanje na posao....a sve zato su tuzioci nesposobni. I niko ne odgovara za to. Namjerno bukvalno to rade. Djubrad nesposobna
Hoce li ikada neko iz nesposobnog tuzilastva odgovarati za svoj nerad i neuspjeh. Ima li ijedna osudjujuca presuda donesena a da nije rijec o penzioneru koji nije platio struju zadnji mjesec. Svaki moguci slucaj korupcije i zloupetrebe polozaja su izgubili.
Jedini gori od policije i sudija u ovoj drzavi su tuzioci. Tu se nakotila ološ koja samo sluša mentore u politici i optužuje one koje smetaju, a drugi što kradu na milione slobodno hodaju.
Ovi sudu se vole potkovati, višw nego ramazanskih somuna se najesti.
Koliko je ona dala da nju oslobode
Stenje kao da joj se sestra poradja
What did you expect...
Dragi Klix-e, u podnaslovu (ispod slike) ste napisali da na presudu ne postoji mogućnost žalbe, a na kraju da postoji. Pošto me to od vas mnogo i ne čudi, sam ću dati ljudima pojašnjenje: sve presude općinskog suda su prvostepene i na njih uvijek postoji mogućnost žalbe.
Treba strance dovesti da nam budu tužioci i sudije, ovako više ne ide
Sve pošteno, ogledalo države...
Zar je neko ocekiva da bude kaznjena, koji cirkus od sudova, sramota
SAMO VARAJ KRADI OTIMAJ, AKO SI TAKAV, SUD JE NA TVOJOJ STRANI. TESKO POSTENOM NARODU.