Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Hrvatska poštuje suverenitet i teritorijalni integritet BiH, kao i jednakopravnost tri konstitutivna naroda i da ne podržava stvaranje dodatnog entiteta u Bosni i Hercegovini." Dragi Božo, žalosno je ako ti osobno ne podržavaš stvaranje dodatnog, čitaj hrvatskog entiteta, a još je žalosnije ako je to službeni stav Sabora RH. Pa ako nas vi ne podržavate tko će?
Veze ti nemas o politici. Drzi se ti LINĐe i smilja :)
http://abrasmedia.info/krenuo-bescarinski-izvoz-hrane-iz-hrvatske-u-bih/ Evo ovako nam pokazuju podrsku, tako sto su ucjenjivali nasu drzavu preko EU da mogu njihovim smecem unistiti nasu poljoprivredu. Zamislite kako ce nas sad zatrpati kad nema carine ni kvota
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvatska-blokirala-izvoz-mlijeka-iz-bih-u-europsku-uniju/838570.aspx Ovo je bilo samo prije jedne godine
http://www.avaz.ba/clanak/166272/hrvatski-narodni-sabor-trazi-federalni-ustroj-bih?url=clanak/166272/hrvatski-narodni-sabor-trazi-federalni-ustroj-bih Ovako je pocelo 2015. godine u saboru, a sad se vec dvije godine nastavlja u EU parlamentu. Ucjene, prijetnje, mjesanje u unutrasnje stvari nase drzave. To je ta ljubav i "prijateljstvo" koje nam pokazuju ;)
Koliko košta jedan član SDPa? I kome da se javim za nabavku? Hoću da kupim jednog da mi bude vezan umjesto cuke.
Ne treba tebi cuko lajes ti i za sebe a i njega hihihihi
@pelevratimifriz Probijas li se u partiji? Ajd kad budeš na funkciji javi se da pređeš!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)