Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
niko ne treba da kaže da nema bosne i hercegovine! ima je još!!! ali svako treba da zna, a posebno muslimani, da će je i u budućnosti biti samo ako bude PLURALNA, a ne JEDINSTVENA!!! to što sarajevo radi će se njemu i vratiti kao bumerang (i neće to biti prvi put). svaki srbin, istina, griješi ako kaže da mu je srbija matica jer se time odriče svoga dijela (i to dobrog dijela) bih... (svog dijela hrvatske su se, meščini, već odrekli)... a što se tiče prelaska nadležnosti na nivo bih - to ništa ne znači, to samo može da pojača položaj srba i umanji položaj muslimana, a posebno umanji položaj sarajeva (to se i vidi od kada su srbi zastupljeni u parlamentu bih)!!! a što se rak-a tiče. ne znam šta je ta bl tv uradila ali gledajući i sušajući izlive mržnje od hadžifejzovića i bakira te ljude i te televizije bi trebalo odmah zabraniti da se ikad pojave više u javnost... i zato ide narodna: nikad ničija nije do zore gorila ... ili... možeš šta hoćeš ali ne možek dokle hoćeš!!!
To vi govorite vec godinama, a iz godine u godinu sve vise vam nestaje odlika \"drzavnosti RS-\", samo sto nikako da to skontate. Sjeti se prije 10 godina receno NIKAD zajednicke registarske oznake. Pa onda NIKAD zajednicki novac. NIKAD zajednicka policija. NIKAD zajednicka himna. NIKAD zajednicka vojska. NIKAD zajednicko Vijece ministara. NIKAD ovo, NIKAD ono. A sve to sto je trebalo NIKAD da bude vec ODAVNO postoji. Pa i taj RAK. I tako i treba da bude. Jer je ovo je Bosna i Hercegovina, koliko god neki zivjeli u njoj i mastali o drugoj zemlji i mislili da zive u njoj nesvjesni da ih ta njihova zeljena i voljena matica koristi samo kao sicu sa potkusurivanje kad im to zatreba. Ocigledno da ce se generacije i generacije roditi i umrijeti u tom medjuprostoru neznajuci gdje pripadaju. Zao mi ih.
@haha polako turcine samo polako nicija sila nije Bogu mila jos malo se kurcite, a onda ide ona poznata a sad adio, a sad adio i ko zna gdje i ko zna kad
je li iko primjetio da regulatorna agencija uzima pare bez upozorenja?
Sto sarajlije deru b.lucane .... Eto RS! Sarajevo svira a vi igrate - 90 dana ne-emitovanja !:) HAHAHA!!!!