Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo na plaćeni dopust, skoknuti do Jadrana i kad se prašina slegne Jovo na novo
BubbleGum ZDS nema nikakve veze sa Olujom. A onaj retard iz BN nije Policajac već retard bez posla i obrazovanja. Lokalni klosar. Njega treba hapsiti.
Bh Hrvati = srpsko cvijece
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
samo po dzepu i sve ce biti odma uredu. i onog malog gluposona, roditelje po dzepu 10 k kazna i 300 sati drustveno odgovornog rada.
SRETNA OLUJA SVIMA KOJI SLAVE DAN KAD SMO SE MI HRVATI I BOŠNJACI OSLOBODILI VAMPIRA IZ ČETNITETA
Nesic prvo treba sebe suspendovati zbog javnog dizanja tri prsta.
Nemogu da shvatim ljude Koji vole Hrvatsku i srbiju a zive U BIH,da rade U drzavnim BIH iinstitucijama,Pa gdje vam je obraz,Ako nesto mrzis ili nevolis Pa tamam i pare zaradzivao kako mozes tu raditi,Sam sebe silujes,svaki Dan vidzas muslimane ili kakav im vi epitet dajete balijama kako to izdrzite? Ja da mrzim kao vi ja bi puko.
Kako izraz ZA DOM SPREMNI zanonom u BIH nije proglašen zabranjenim platiti če te momku sve što mu pripada-Jel taj izraz valja ili ne valja samo zakon može odrediti a ne subjektivno mišljenje.
Neznam kako su tipovi poput ovog uopšte mogli biti zaposleni u državnou službu. Bezbeli platili a mora se poštovati nacionalna kvota. Kao i onaj kreten što je tukao ljude i pucao po Ilidži. Baš ih neko bira kako treba. Užas.
Evo odmah su reagovali kad je u pitanju Hrvata sta je sa Nesicem koji podrzava ratne zlocince i negira genocid, te brani djevojke koje su na dan zalosti u Srebrenici otvoreno rekle nek smo vas pobili podizuci tri prsta. Zasto njega ne uhapse.
U čemu je problem veličati potpuno legitimnu vojnu akciju kojom je oslobođen okupirani teritorij vlastite države? Oluja je čista kao suza i treba da se veliča (još jednom čestitam komšije!), svi generali oslobođeni. Treba sankcionisati zakonom zabranjene stvari, npr negiranje sudski dokazanog genocida, npr Nešića konkretno.
Nešiću, zaposli Acu iz Janje, po tvojoj je mjeri.
Nesic zlikovac i chetnik da trazi profesionalan rad. HAHA
nesicu, uusta te yebemo, tri prsta nisu problem, one debilje sto velicaju mladica i nisu problem, jel?
Pa zasto se ne suspenduje Nešić koji dize tri prsta, koji se bogati zna se na čemu. Zasto se ne kazni neko ko javno prijeti drugom narodu. Ministar konta ima vlast naredne cetri godine pa moze da radi sta hoce. Ti si totalno ne siguran sto za BiH,, narod, a posebno za djecu.....
na čemu se bogati?!
Pa prvo sebe suspenduj jer ti dizes tri prsta pa onda ovog glupana sto se slika.
Vrijeme je za totalno ujedinjenje Hrvata i Bošnjaka protiv srpskog nacionalizma. Ovaj ministar vrijedja zdravu pamet!!
😂🤣🤣🤣😂😂😂🤪🤡
Isto tako ce biti legitimna denacifikacija te iste Hrvatske kroz koju godinu.
Napokon da se slažem sa ovim retardom Nešićem u nečem. Usput zašto niko ne prenese da je dotični pol službenik pratilac krivoustog, ili se to ne smije objaviti 🤔
Ministar liječi svoje frustracije nečiste savjesti, po principu "Drž'te lopova". A, po kom osnovu je suspendovao čovjeka? Da li u BiH postoji zakon koji zabranjuje i kažnjava tetoviranje omiljenih sentenci?