Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pomoći će resursima....pa već su trebali biti odavno tu, zašto to tako sporo dogovarate
rekao bih da si pao s marsa da ne znam da redovno komentarises I pratis drustveno politicku situaciju u zemlji I regionu ;)
hehe ma znam
Opet bivsa JUGA sta je sa ovim fasistima sa zapada
fasisti sa zapada kupili 13 motornih camaca,a sta je sa fasistima s istoka? :)
Fasistima bi odgovaralo da se mi podavimo,pokoljemo, nestanemo. Sta je sa nasim dijasporcima, ah ja, zaboravih, kod njih je kriza, pa nemogu pomoci.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sve to oni dobro naplate nista vi ne brinite. Ko i u ratu sto su primali izbjeglice pa uzimali od arapskih zemalja 100 dolara dnevno za jednu izbjeglicu.
Komsija je najpreci, pogotovo u nevolji. Hvala svima koji pomazu nasim narodima i gradjanima. Bosna i Hercegovina ce to znati cijeniti.
Pa, evo: meni je normalno da moja zemlja pomaže susjedima kad su u nevolji. Za to sam da se pomogne koliko se može pomoći. Gasili smo požare Crnogorcima, Bosancima, gasili bi i Srbima da zatraže. Treba pomagati i to je ljudski.
Poručujem mojima koji spašavaju tamo po Bosni: "Čuvajte mi Omera Keskina. Šta bih ja bez tog divnog čovjeka?"
Samo da ne bude helikopter sa dnevnicom od pola miliona eura :)