Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači da su svi isti? Ako su za Radovana?
Jeste presuda cijeloj naciji i nek čitav svijet zna da ste podržavali brutalne zločine, etničko čišćenje i genocid. Isto što ste par godina poslije pokušali na Kosovu.
Placi mala placi osto sam na raci dobro nam se pazi Bice Karadzic u punoj snazi. (Ne saginji se po sapun)
RS, RSK i srbija su jedine bombardovane teritorije u Evropi poslije II. sv. rata. Pa mora da nešto tu smrdi i da tu žive neki gadni divljaci koji ako se budu inatili i dalje svijetu neće dobro proći, al ne kontaju i gotovo.
ebi te se vi sa nacionalizmom dok ga Milojko meće...
Osobno bih bio zadovoljniji da su zvanicni BG i Srbija osudzeni za UDRUZENI ZLOCINACKI PODUHVAT I GENOCID nego sto je on dobio ovu kaznu jer po meni ona puno nista rijesiti nece a niti bilo kakve satisfakcije donijeti jer je Paljanski zlikovac bio samo jedan u nizu podredzenih ovom projektu i jedan od kontrolora proedbe tog plana.
Pa u pravu su, biti Srbin je dozivotna robija samo po sebi.
Dokle god se ta nacija ne odrice zlocinaca nego ih podrzava, ova presuda se odnosi i na njih.
Vučić je i u toku RATA podržavao politiku Slobodana M., a bio i potpora Radovanu K. !!! Kad sa vlasti u Srbiji i RS odu svi oni koji su podržavali politiku Slobodana M. tada će nastupiti PRAVEDNIJI ODNOSI !!!
I ističu u prvom planu broj osuđenih za ratne zločine, kao dokaz pristrasnosti i nepravde prema srbima. A i ne pomisle da odnosi brojeva osuđenih zločina govore o odnosima veličina zločina koji su "u ime jednoga naroda" učinjeni onim drugim. Naravno da je nekima teško prihvatiti istinu da je broj srpskih zločina i zločinaca 20-30 puta veći od bošnjačkih a da je broj žrtava zločina samo srazmjerni rezultat broja zločina i zločinaca, ali to je istina.
Sudeci po reakcijama, izjavama, zalu i tuzi, anketnim izjavama kod Srba ipak se moze konstatovati da se radi o kolektivnoj odgovornosti jer je velika vecina u moralnom sunovratu iz kojeg izgleda nema povratka
Pišu presuda cijeloj naciji, možda su u pravu.
Neka oplakuju njega živog Mnogi oplakuju svoje muževe, sinove, braću, sestre koje nisu dočekali ovo, radi politike klošara psihološkog sa Durmitora
Srbi znate li svi da je prvi Srbin koji je javno priznao genocid i prozvao Radovana i Ratka zlocincima sadasnji vas idol milojko zvani Ronhil. Prvi koji je dao signal Hagu koga treba loviti, sad vam taj isti folira kao on njih zali.
Adi, nego de ti nama reci vljal ona sta, da nastavimo sijati bosnjacko sjeme po pc-y i smrdiji .. 😁
trebali su ga ubiti.jedan zloćo manje
Nije problem ovaj jedan Radovan Karadzic. Problem su hiljade drugih Karadzica koji bi i sad etnicki pocistili ovaj Balkan.