Komentari (351)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahhahah kako originalna zena javno, transparentno u eter hahahahaha To macko samo u kost imas od mene maksimalan respekt
Razumijem ga,dobra je Aleksandra vidi joj slika
Kakav primitivac
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Jako pismena žena, sve napisano promišljeno i bez greške. Imate moju podršku gđo Sanja, nadam se da će ministar da izgubi. Već je, doduše, izgubio djecu i suprugu, ali polako - i ostalo će.
Znate kamo kazu, dame biraju, i uglavnom odaberu barabe. Sta je to pa ih ovakvi muskarci privuku???
Levat se zaljubio. Ja glupana a nije mi tako izgledao!!
225883 nazovi moj broj.. javi mi se ti
Samo treba j***vat😎
Drkadzija do Ministarske fotelje....
Vidjećete vi šta će vama doći sa ovim, na zapadu je razvod glavni biznis. Naravno sve su žene u pravu i svaka je zaštićena kao polarni medo. Zato neke od njih imaju po dvije, tri alimentacije pa po tri četiri braka. E sad nije da sam šovinista al pitam se zaista ako jedna žena nije dovoljna da usreći svog muškarca zašto je u tom slučaju uvijek muškarac kriv.
e nek i on pusi k
Stasa prijeratni papak ostavio u Visegradu zenu i dijete zbog ove sto sad kuka i pizdi po fejsbuku i sad joj kao tek jasno ko je on i kakav je.
Najcitanije kao i uvijek , volimo da cujemo za prevare drugih, afere , prljavi ves... naopaki smo sta li.
Gledaj Aleksandre, odmah izbrisala instagram ahahha koja afera
Podrška gospodinu Košarcu! Osobe koje same daju odgovore, a da pritome nisu pitane obično lažu. U samom Sanjinom tekstu je dosta odgovora. Čisto sumnjam da je istina to što piše. Čovjek na ovakvoj funkciji dobro zna kako se treba postaviti u tom slučaju, vjerovatno je živio sa budalom. Budalom koja je ovo napisala javno, sve govori o njoj samoj. Nije svesna da je time napravila problem svojoj djeci koja sjede u školskim klupama, a svi znamo kakvi su đaci.
Zasto ne izneses i istinu o njegovim prljavim poslovima u karijeri ?
Nista na svijetu nije kako se cini. To je jedina istina
Ima neko zlo na licu poput Kacavende, sta drugo od njega ocekivati!!!
Jao Lukavičkog playboy a 😂😂😂😂
KLOSARAC