Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma to rafi kralju....
Oni ce nastojati da ostanu tu ne zbog Muslimanskog,Srpskog ili Hrvatskog naroda nego zbog sebe(plate bogovske odgovornost nikakva) sve dokle god jednoglasno sva tri naroda u BiH ne kazu dosta, ali ja sumnjam da oni koji se zalazu za njihovo prisustvo da nemaju neki debeo razlog za to.
Vi iz RS-a sve nesto pljujete po Sarajevu, a ne silazite sa ovog sarajevo-x.com.
to rafeteeeee u radiljak te ljubim, znamo mi ko je glavni sef ohra i bosne i hercegovine , nisu ona dva lopova dodik i radoncic dzaba protiv njega. rafi rafi rafi rafi rafi
Naprijed Rafi,lomi i zatvraj sve one koji su GLAVNI krivci za ovakvu situaciju dal politicku il ekonomsku! PODRZAJ Rafi!I ne okreci se na izjave debelog fasiste i lopova s laktasa!NAPRIJED ma stavi ga iza resetaka gdje mu je mjesto! BiH4EVER!
Supervizioniši još 10 godina, koga boli k u r a c. Nećemo nikad prihvatiti nešto što je protiv RS. Otići ćeš kad tad ili u USA ili pod zemlju a Srpski narod može da čeka. Ne fali nam ništa, znamo svoj put.
Rafi, idi kuci, pusti narode da se fino dogovore. Ne govori ti to samo Dodik nego i politicki i vjerski lider Bosnjaka.
Zar ti uvazeni efen.dija Ce.rich nije lijepo rekao da se pakujes. Sta jos cekas Rafi?
Ja se nesto ne nasmijah - a pogotovo glupo i jadno zvucis ceto kad ti nekome pricas o multikonfesionalnosti, jer ste po vasoj \" toleranciji\" poznati nadaleko i naširoko - i na tvoju zalost samo po tome.
Izgleda da su najsretniji stanovnici Brckog koji jedini imaju nekog da brine o njihovim interesima. Posto je Seric islamizirao Sarajevo do te mjere da je tesko uopce tretirat grad kao multikonfesionalan, velike su sanse da Brcko postane glavni grad nove BIH. A Sarajlije nek i dalje sijeku drvece i parkove i umjesto toga neka grade djamije :)))))