Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
još bolje da nam šume nestanu u požarima... ionako ih djaba isjekosmo i dadosmo Slovencima Hrvatima i ostalim mozgonjama koji znaju!
Opstine iskrcile sume sa drugim svojim ogrankom kriminalaca,motornim pilama i sad fol pozari opasnost.U Bosni jedino ko radi su pekare,grilovi i pilane.Bagro kad sva prirodna i drzavna blaga popljackate tek ste onda u belaju.Haitiju nece biti ravni na goloj zemlji a sa prvim klizistem ce te se zaustaviti tek negdje na ivicama crnog mora aBd pa da Bosnu nasele neka civiliziranija skupina naroda.Ovce mirno spavajte dok vam se nacionalno blago krci i prodaje za sitne pare dok zapad svoje cuva.
dosadasnja iskustva pokazuju da je najveca opasnost za nase sume - ministarstvo okolisa najveca opasnost za sigurnost gradjana - ministarstvo sigurnosti najveca opasnost za krsenje zakona - sudstvo