Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha jako su odgovorni,bas su nam se majke najebali od 92 pa na vamo,ajde ba prodali su vas ko gamad zadnju
.....jos s nestrpljenjem ocekujem ocitovanje Mace Diskrecije i Zmaja od Sipova a mozda i eventualni hit na ovu temu DJ Krmka:))
Bez dobrih sudova i teških kazni nema ništa.. Sve ostalo je šuplja priča..
VI MISLITE UVELI MU I RADUJETE SE TOME JA KOLKO STE GLUP NAROD PA ON AKO OCE SAD SA TRUMPOM SE MOZE SASTATI U SRCU AMERIKE
...pokazuju ništa do standardnih dvostrukih aršina.
Bravo. Ovo je kraj iole pokusaja stvaranja neke zamisljene multi-kulti sredine,koja je jednom bila u onom vaktu,ali je srusena,tri vec pa skoro ciste etnicke sredine se polako utvrdjuju politicki i stvar je jasna,sve drugo je politika koja treba to i zvanicno da potvrdi,e sad za kol'ko godina vidjecemo,ali ljudi zive u iluziji,nema onog sto je bilo ako je bilo,i nije Bosna od juce,ali nisu ni svi bili tu prije nekih 1000 godina,a busaju se kao oni su Bosna,lazi i previse.