Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MINISTAR SKONTAJ I PROKONTAJ STA GOVORIS,PA TEK ONDA RECI,JER BARREM BI TI TREBAO TVUCATI MALO BOLJE I SKOLOVANIJE OD OSTALIH MINISTARA JER BI TREBAO ZNATI NA KOJEM SI MINISTARSKOM MJESTU I CJENITI SVAKU VRSTU NAUKE,A I ONIH KOJI PRENOSE BILO KOJU VRSTU NAUKE,DRUGE EU DRZAVE I NJIHOVI MINISTRI JAKO CJENE SVOJE VJERSKE UCITELJE,JER JE NAUCNO DOKAZANO DA VJERA DAJE VISU SNAGU COVJEKU OD ATEIZMA,I DA MOLITVA POMAZE KOD BRZEG OZDRAVLJENJA,A IZVOR SU AMERICKA ISTRAZIVANJA,ZNANJE RELIGIJA JE VAZNO I TA VRSTA NAUKE,A TI OVIM PUTEM GA UMANJUJES I ZELIS LAGANO PROTJERATI IZ SKOLA.
Neka se malo IZ raspita kako su u Indoneziji uredjeni dzemati i kak osu regulisana sva ta pitanja. Kod nas je izgleda najisplativije biti hodza, dobra plata, brzo se skuce imaju po par stanova itd itd itd. Sad treba i nastavnik vjeronauke da bude vrlo profitabilno zanimanje. NEKA OTVARAJU PRIVATNE SKOLE PA NEKA RADE STA HOCE AL NEKA SE OKANU NASIH PARA I NEKA SE SAMOFINANSIRAJU.
e je...ga emire
smećar
ministre, NO PASARAN!
VID VID... KO JE OVAJ... DIVU MU VUGLA...
prvi :-D
govnno ateisticko !
Nema tu razgovora ni dogovora jer je besmisleno placati novcem poreznih obveznika jos i profesore vjeronauke...