Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isti je prozivao javno Lanu Prlic, da je završila IUS na hifinoj pumpi, upravo na kojem je on sad dekan. Tipicni politicar.. Kaki, pa lize to isto, sve za novce.
Pa dobro ima li IŠTA o obrazovanju, akademskim dostignućima, objavljenim radovima i slično? Nije postao pomoćnik ministra pa da izlistavamo političke poteze iz njegove prošlosti već dekan obrazovne ustanove.
Ko društvo smo dotakli dno,pa ovaj nesretnik,inače poznat kao žestok momak,ali kad je rođena žena u pitanju i preletaner iz jedne u drugu stranku nije čestito novinski članak objavio a kamoli neku ozbiljniju knjigu,naučni rad ili nešto slično i mangup posto dekan,a garant se nije ni nado,iznenadio i sebe i svekoliko javno mnjenje,ma bravo majstore gluposti i neka ti je stetno.
Ovaj vara, laze i potkrada prvenstveno svoj narod. Bio je liberal, socijalista, ljubitelj pedofila, osuđeni obiteljski nasilnik, a sad mu se najvise isplati biti fašista i terorista!
Fašist mloumni!
Zanimljivo, za sve normalne komentare najviše negativnih poena. Sada vidim da je Emir neprijateljima BIH veliki trn u oku.
E moj Suljagić.... Nisi valjo ni ko ministar.... Tučeš ženu... Jadna naša mladost... Teško studentima ko je dekan... Stvarno smo dno dna....
Najseksi političar a bogami i dekan u BeHa 💕
Uvjek je bio,bitiće i ostati će pencilin za sve neprijatelje Bosne,a posebno za genocidaše i UZP ovce.Sretno Emire,samo ih karaj.
@BrojJedan1 Pencilin je za maloumne Bošnjooke kojima pokrade sve.
za vrijeme tita je najvise mogao biti milicajac, isljednik, da maltretira ljude.
Vrlo inteligentan i pametan lik. Moj kolega sa faksa. Daleko najbolji student. Sretno Emire.
FAŠISTA I TERORISTA!
Najveci fasista i ljubitelj vehabizma i terorizma u BiH. Univerzitet je postao sjediste terorista, a ovim imenovanjem ovoga neobrazovanog fasiste i teroriste dotaknulo je dno.
A šta ono reče za Lanu neki dan... smiješan lik...
endy@ ti nisi ni istočni ni zapadni ,ti si glup,jebiga!
I nemojte da se djelimo na istocne, zapadne , heregovce itd.. svi smo mi Bosanci.. Znam da nije lako ali moramo biti pozitivniji.. sto manje politike ,a vise licnog popravljanja u smislu obrazovanja , odricanja od poroka , pusenje , kladionice.. itd.. kod nas se svi u politiku razumiju u pm..