Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BETMENE daj ostavku
Vjera je zlo.Bog ne postoji,to je potpuno jasno.
A i jesi se vala ufatio te vjeronauke kao da je to jedini problem u ovoj zemlji,kao da cemo svi zivjeti kao u dzennetu kad se vjeronauka ukine,htio se da se dodvoris evropskim mocnicima i vlahadiji da im kazes kako smo mi toboze ateisticki nastrojeni,da nemamo veze s vjerom ,da nas to nezanima itd,nije ti to pametno kralju moj,dzaba sve,bili smo 90-tih ateisticni svi redom do bola i opet nas smaknuse,treba drzati do svog identiteta i tu nema price.
ma vala nek je dao ostavku... ionako mi je išao na živce, ne zbog stvari oko vjeronauke, tu ga podržavam, kao i većinu drugih stvari koje ga podržavam, ali papak kad je udario ženu, to je za mene bilo to...