Komentari (226)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VI STE SVI SA STRANE GLEDALI I MOLILI BOGA DA NEPROĐE APLIKACIJA SAMO DA BI MOGLI REĆI DA ON KRIV BOLI ME ONA STAVR ZA BAKIROM ALI STE LICEMJERI
ma ovaj lik je šošon iz sanzđaka treba ga protjerat isto kao i đikane ista su to bagra
Ali je zato Bakir najvise ucinio da dodje sledeca transa mmf-a
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
bakir nije podnostilac tuzbe i revizije na "pravdu" a krivicu snose oni sto negiraju genocid i zlo kao i oni koji su narodima na prostoru u najgorim momentima zabili noz u ledja a to je danas konkretno clan predsjednistva iz reda hrvatskog naroda, koji se pravio mutav i cutnjom osporio u izvrsenju "pravde".
nije nego je tvoja majka
yebo te bakir i alija
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
izdajice jedna zatvori ta usta izdajice jedna kako te nije sramota pricati
Trcite opet u Konzum hrvatsko more. Koji dvojni moral. Covic trguje na racun Bosnjaka..kad god je imao priliku nabio je noz u ledja.
Sada je ocitio da HDZ BH na celu sa Covicem cine katolicki cetnici i da vise sa njima razgovara ne smije biti. To je ista gamada kao i Karadzicevi PRAVOSLAVNI TERORISTI i cetnici. Ako nista bar sada znamo da na katolicke cetnike iz HDZ ne mozemo racunati. Od sada mi biramo Predsjednistvo po gradjanskom principu jer u suprotnom pravoslavno-katolicka cetnicka koalicija, kao sto vidimo nastavlja genocid sprecavajuci zrtve da traze pravdu i istinu.
To Bake kutko 😘
ovaj, kakosezove, Suljagić je dokazani zlostavljač žene.! zašto on, uopšte, daje bilo kakve izjave?!?!?! zašto mu se daje medijski prostor?!? pa da ima imalo srupula, ne bi nikad dao nikakvu izjavu osim u kojima se stalno izvinjava. kako njegove izjave mogu biti relevantne za bilo što?
Malo ste ne jasni. ..
@Ljupko56. šta je nejasno, poštovani?
Nastup Vukote Govedarice u Pljevljima 2010. Prvi u Srba! Narodni guslar: https://www.youtube.com/watch?v=OwhAd7iVB3U
nabijem na ku rac i cetnike i ustase i balije gonite se vise svi u tri lijepe,hocemo li mi uradit nesto da smaknemo ovu bagru ili cemo ko telad gledat kako nam ruse drzavu????
kaku državu? ???
Entitet tzv RS je pravno ostao odgovoran za genocid. Neće imati mira dok ne budu ugašeni.
I ti bi balijo malo poena. Dobices kurko,izdajnice.
Entitet tzv RS je pravno ostao odgovoran za genocid. Neće imati mira dok ne budu ugašeni.
Emir kao i Kusturica grebe Vlahinju i polako gubi identitet, zapravo odrice ga se preko mizde vlaske.
Suljagicu magarcino, jedno je kupiti politicke poene, a drugo trabunjati. Ne bi ona bila prihvacena ni po razno jer je nisu podrzale zapadne zemlje.
ero ti sad pametan. gdje si bio 10 godina?
tacno!
Pi** sto nisi izrazio svoje misljenje prije predaje ?? Ebem ti sve nakaradno ruzno Srbi slozni, a glupi bosnjo jedva ceka svog da zhuzi